Mennyire kapunk ki a törököktől?
Figyelt kérdés
Itthon selejtezőn ? Hol lesz és mejik csatornán?2012. okt. 16. 13:27
11/28 Antimod válasza:
"nah mond el melyik fociportált üzemelteted? sporthíradó? :D:D:D"
Nem.
12/28 anonim válasza:
3-1.az is 11-esből-valami színészkedésből.Bár végre azon lepődnénk meg,hogy nyerünk egy esélyesebb csapat ellen.Nem azon,hogy a média beadja nekünk,van esélyünk!Hajrá magyarok!!Remélem egyszer eljön a mi időnk.
13/28 A kérdező kommentje:
Összeszínészkedünk most is egy 11-est itthon,kb 1-2 vagy 1-3 lesz.
2012. okt. 16. 19:49
14/28 A kérdező kommentje:
Örülök Antimod. hogy vicces kedvedben vagy :D Nem tudom, hogy mit csinálsz abban a munkakörben, de labdarúgást nem szoktál nézni. Ha annyira überfocisták vagyunk, azt mond meg, hogy egy épelméjű, toxikológiai vizsgálaton átment profi focista ezt hogyan tudta összehozni ? http://www.youtube.com/watch?v=JUotmMQvtjE
2012. okt. 16. 20:21
15/28 A kérdező kommentje:
Vajon mennyit adhattunk ennek a kapusnak....:xD
2012. okt. 16. 21:14
16/28 anonim válasza:
Kérdező te egy igazi hazafi vagy és egy született géniusz!
17/28 anonim válasza:
Nyertünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
18/28 A kérdező kommentje:
Törökök most gyengélkednek. Már régen volt az a VB 4.hely, azelőtt mindíg legyőztük őket, most csak visszaestek a régi formájukra :(.
2012. okt. 16. 22:32
19/28 A kérdező kommentje:
Mondjuk gondoltam hogy lesz valami műesés, de hogy ezt is megadja ezt is megmondtam...D Azt nem sejtettem hogy a kapusuk bevédi.
2012. okt. 16. 22:37
20/28 anonim válasza:
Antimod ez a te oldalad?
www. magyarvalogatott. hu???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!