Mennyire kapunk ki a törököktől?
Milyen egyszerű lenne a foci, ha az alapján győzne egy csapat, hogy "legutóbb győztünk" :DDD
Amúgy mennyire vagy képben a magyar futballisták teljesítményével? Tudom, tudom, San Marino-t, Monacot, Izlandot, Lichtensteint, Andorrát, Vatikánt simán verjük ahol még a péket is be kell venni a nemzeti 11-be, hogy meg legyen a csaptuk ;-)
"Milyen egyszerű lenne a foci, ha az alapján győzne egy csapat, hogy "legutóbb győztünk" :DDD
Amúgy mennyire vagy képben a magyar futballisták teljesítményével? Tudom, tudom, San Marino-t, Monacot, Izlandot, Lichtensteint, Andorrát, Vatikánt simán verjük ahol még a péket is be kell venni a nemzeti 11-be, hogy meg legyen a csaptuk ;-)"
Köszönöm, meglepődnél, ha elárulnám, melyik fociportált üzemeltetem. Maradjunk annyiban, hogy meglehetősen tájékozott vagyok a válogatott terén.
És hidd el, nagyon sokat számít az előző meccs végeredménye, pláne, ha ilyen kevés idő telik el a kettő között. Önbizalom terén egészen más a helyzet. Az észteket pedig ne nevezzétek amatőröknek, pótselejtezős helyezést értek el az előző sorozatban, még ha most nem is túl acélosak.
Monaco és a Vatikán ellen soha nem lépett pályára a magyar válogatott, ráadásul egyik sem FIFA-tagállam, Liechtenstein ellen pedig sajnos már ikszeltünk 1999 szeptemberében. Izland válogatottjában évek óta már (szinte?) csak profi futballisták lépnek pályára.
Hát igen, van itt némi földrajzi eltévelyedés :D Monaconak csak klubcsapata van, mint ország focitéren nem létezik, Vatikán dettó, és Izland azért már nem egy miniállam-szint, vannak jó játékosaik (Gudjohnsen, Sigurdsson, Bjarnason, Sigtórsson, Hreidarsson, Helguson stb), és egy hónapja küldték haza a norvégokat egy 2:0-lal.
Én a mai meccsre sima 3:0-ás vereséget jósolok, valahogy amikor tétmeccsen kéne erősebb ellenfelet verni úgy, hogy itt lenne a lehetőség némi megugrásra, mindig leblokkolunk. Lásd a szegény megtépázott holland válogatott elleni művelet... Hiába hiányzik a háromnegyed török válogatott, a B csapatuk is verne minket, pláne most. Tipikus magyar történet lesz ez... de ne legyen igazam. Örülnék neki :D
antimod te k.rva nagy bohóc vagy :D
nah mond el melyik fociportált üzemelteted? sporthíradó? :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!