Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Megint nem jutunk ki világesem...

Megint nem jutunk ki világeseményre fociban, pedig a kapitány beigérte! Mit szólsz elkesíerít? MIt lehetne tenni?

Figyelt kérdés
Már erre a VB-re tuti biztosra ígérte a második ciklusában regnáló szövetségi kapitány hogy kijutunk foci világeseményre, erre megint itthon szenvedtünk nagy arányú vereséget, elkeserít ? Mit szólsz?
2012. okt. 10. 21:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

VVMMvvmm egy gyökér.

minden kérdéshez úgy szól hozzá mint egy szakértő, de akkor marhaságokat mond mint várhidi :D

retard alert

2012. okt. 11. 13:49
 12/24 anonim ***** válasza:
VVMMvvmm tényleg egy büdös gyér ratyi :D Az én szabadrúgásos kérdésemnél is csak gyökérkedett :D na de nemgond,ennyihez ért.
2012. okt. 11. 16:02
 13/24 A kérdező kommentje:

Én szeretema válogatottat ! De most már jó lenne nagyon egy világeseményt úgy végig nézni, hogy legalább kijotottunk oda, akár nyögve nyelősen is. 1986-óta ez nem sikerült, bár azóta szinte minden európai ország jutott már ki foci EB,VB-re még szlovákia is.

Ha már egyszer megígérte a kapitány és kapott két szezont is, ami ritkán adatik meg egy kapitánynak, akkor tartsa be vagy ne ámítson, szerintem. Ha meg mindíg úgy állunk hozzá, hogy becsűljük meg azt a keveset hogy Andorra, meg San Marino, Albánia ellen győzünk akkor szerintem felesleges az országban labdarúgást fenntartani vagy minimálbérért kellene tartani a labdarúgókat, mert szerintem ennél egy közmunkás is jobban focizna, hogy egy amatőr válogatottat legyőz. :(

2012. okt. 11. 16:12
 14/24 anonim ***** válasza:
"pedig a kapitány megígérte". Őszintén mondva nem emlékszek ilyen ígéretre (nem azt mondom hogy nem volt), de ha volt is akkor se kellett volna komolyan venni. Éveken keresztül rendszeresen könnyű csoportba kerültünk, onnan se sikerült a továbbjutás, most mit vártunk akkor amikor kicsit nehezebb ellenfeleket kaptunk? Amúgy meg teljesen mindegy ki a kapitány, egy ideig akkor se elérhető cél kijutni valahova.
2012. okt. 11. 16:34
 15/24 anonim ***** válasza:

Hagyjatok már ezzel a Spanyolországgal.... Most hogy ők 2centire passzolgatnak, és szinte egész Magyarország ezt gyakorolja, hogy jól tudjon az ember passzolni.. Sehol nincs ilyen, hogy hűű passzolgatni kell állandóan. Nálunk Lengyelbe, egyáltalán nem basznak le azért, amiért cselezünk, itt MO-n, ha cseleztem, állandóan veszekedtek rám, sőt le is hoztak néhanapján.. Na mind1..

Andorrát megverjük, úgyis kikapunk a többiektől. :) Ez nem foci, ami itt van nálunk, és nem is lesz pár évig/évtizedig. :)

2012. okt. 11. 20:16
 16/24 anonim ***** válasza:
Az a szövetségi kapitány aki megigéri hogy kijuttat egy válogatottat bárhova az alkalmatlan hülye!Ez nem ígéret kérdése!Nem pofázni kell hanem jól futballozni.Itt van a Videoton megveri a Sportingot és utána otthon lófing játékkal kikap.a válogatott ugyanígy játszik.
2012. okt. 11. 23:12
 17/24 anonim ***** válasza:

Nem bírtam nézni ezt a társalgást, így hát beleszólok :D

Senki nem ígérte, hogy TUTIBIZTOS kijutunk.

Amikor kikapunk, mindenki fanyalog. Ez oké. De hogy egyből temetjük a csapatot, meg mondjuk hogy mindenkitől kikapunk. Rohadtul nem. Az a Mätthaus érában volt. De most, ez a csapat igen is kijuthat. Elvertük a törököket, az észteket. Sőt megmondom, valószínűleg a románokat is el fogjuk. A hollandokon kívül mindenkit el tudunk verni ebben a csoportban.

Baromira nem szeretem az ilyen pesszimista megnyilvánulásokat.

2012. nov. 7. 21:49
 18/24 xDPofa válasza:
az a kár hogy a Magyaroknak csak a száuk jár és csak a pénért játszanak, össze issza igérgetnek meg "jajj de jók voltunk nyertünk 3-1 re a törökök ellen " egy baj van : még pedig , nem tudnak FOCIZNI
2012. nov. 7. 22:20
 19/24 xDPofa válasza:
jóó kijutunk és utána??? hollandoknálerősebb vagy egy szintű csapatok lesznek velük mitcsinálunk, jaj most megvertük a Törököket és??? Még jó hogy Andorrát megvertük mert nekik szinte nincs is edzésük
2012. nov. 7. 22:23
 20/24 anonim ***** válasza:

"jóó kijutunk és utána??? "

Bőven elég lenne kijutni...

2012. nov. 7. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!