Mit csináljak? FORMAHANYATLÁS.
Üdv.15 éves labdarúgó vagyok már 10 éve focizom, most NB1 + első osztályban játszom belső védőként.Körülbelül egy évvel ezelőtt téltől heti 5 edzésünk volt + külön edzések.
Az előtt csapat egyik legmeghatározóbb,legstabilabb játékosa voltam egyszerűen minden sikerült a legjobbak ellen pl:Honvéd,Mtk Szombathely stb. De télen volt egy meccs ahol szörnyűen játszottam életem legrosszabb meccse volt. Azóta megváltozott valami minden nap edzem teljes odaadással,koncentrációval és még külön is edzek amikor csak tudok(szüleim eléggé szigorúak ezért mindig is 5-ös ért kell dolgoznom úgy hogy elég sok időmet fölemészti a tanulás) de egyszerűen nem megy úgy mint régen legalapvetőbb dolgokat is van hogy elrontom pl:jön felém a passz átveszem és egyszerüen besokkolok nem tudom mit csináljak. technikailag 14 évesen jobb voltam mint most... folyamatosan fáradtnak érzem magam mert egyszerűen nincs ilyen hogy én most nem megyek edzésre mert kell... Tippek,segítségek hogyan tudnám régi formámat visszaszerezni?..
kajálással hogy állsz?
étrended van?
már csak azért,mert amiket leírtál tüneteket,azokat akkor érzem,ha éhesen edzem,vagy több napig rosszul kajálok.
gondolom nőttél,ezért a nagyobb test több kalóriát követel,hogy rendesen működjön.
Szia!
Nekem is volt ilyen időszak a tanácsom:
1.lehet, hogy azt az egy meccset a lelkedre vetted és az van a fejedben, hogy megint sza.rul fogsz játszani(ahogy írod is átveszed a lasztit és besokalsz)
2.Minden napi edzés nagyon sok, próbálj pihenőnapot is beiktatni mert ez qurvasok!
Amúgy ideges típus vagy?Pl. meccsek előtt?
Hány kiló vagy a 196-hoz, és pontosan mit és mennyit eszel?
Mennyit alszol?
Ezek után jobban be tudjuk tájolni, hol a bibi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!