Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért vagyok ilyen szerencsétl...

Miért vagyok ilyen szerencsétlen sportfogadásban, hogy hónapok óta nem tudok nyerni?

Figyelt kérdés

Tegnap fogadtam arra a Holstein Kiel-Leverkusen meccsen, hogy nyer a vendégcsapat + 2,5 nél több gól, már a félidőben 2-0ra vezetett a Leverkusen, de maradt ez a végeredmény, úgyhogy buktam. Utána megraktam ugyanezt a Las Palmas-Barcelona meccsre, persze hogy az is 0-2 lett.

Mára a Bilbao-Valladolid és a Lipcse-Heidenheim között vacilláltam, hogy melyikre fogadjak hazai + 2,5nél több gólra, persze hogy a Lipcsére raktam, a Bilbao simán nyer 7-1re (!!), a Lipcse meg már 15 perc után 2-0ra sz**ik. A Newcastle-Nottingham meccsen az Isak és a Wood gól között vacilláltam, mindkét csatár közel 20 gólnál jár a szezonban, nyilván Wood-ra fogadtam, nem is csinál semmit, Isak meg lőtt 2 gólt félidőig.

Egyszerűen már nem tudom mit csináljak, tavaly hónapokig tudtam több tízezret meg 100+ ezret nyerni ilyen kombinált kimenetel+gólszám meg gólszerzőre fogadásokkal, kb október óta viszont semmi nem jön.

ma 15:55
 1/4 anonim ***** válasza:
ezért nem játszok...
ma 16:07
 2/4 A kérdező kommentje:
A Varga gólba is nagyon jól belenyúltam...vicc
ma 18:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez ilyen, nyersz is vesztesz is...
ma 18:30
 4/4 A kérdező kommentje:
A Salah gólra is egyszer fogadtam, még a Brentford ellen, amikor természetesen nem lőtt, azóta 8/8 meccsen szerzett gólt. Mi ez ha nem hihetetlen?
ma 19:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!