98inter98 kérdése:
Mit igyak edzés/meccs előtt/közbe?
Figyelt kérdés
Milyen italt ajánlotok meccs vagy edzés előtt és közbe? A válaszokat előre is várom! 15 éves vagyok!2012. szept. 21. 13:49
1/11 anonim válasza:
A teniszezők sportitalt isznak vízzel vegyítve. Poweraid+víz mondjuk. De amúgy szerintem egy sima mezei mentes víz teljesen megteszi.
2/11 anonim válasza:
Sima ásványvíz, ezek az energia italok tele vannak mindenféle káros anyaggal....
3/11 A kérdező kommentje:
Az edzőnk mindig mondja hogy vegyünk izotónikus italokat ilyen Powerade meg ilyenek.. Csak enm tudom hogy télleg hat e?:) Köszi a válaszokat eddig is!
2012. szept. 21. 14:06
4/11 anonim válasza:
Nem hat mivel ezek nem hatnak. Amúgy meg szar mert tele van cukorral.
Mehet esetleg citrullin-malát ha nagyon szeretnél valami olyat ami jobb mint a sima víz.
5/11 anonim válasza:
Sima víz vagy ásványvíz a legjobb! Felesleges ilyenkor cukrozott szarokat inni, csak a gyomrod lesz telítve!
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ment a zöld pacsi!
2012. szept. 21. 19:36
7/11 anonim válasza:
Kólát semmiképp, és én az ásványvizet se ajánlom, mert felpuffadok tőle, miközben szaladok!
Én legtöbbször vizet iszok, az energiaitalokat meg nem engedi edzőnk. Nyáron volt már aki elájult, rosszul lett tőle.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Megfogadom a tanácsaitokat!
2012. szept. 23. 15:07
9/11 anonim válasza:
Nem véletlen találták ki a Powerade-t és a Gatorade-t.Meccsek után egy üveg nem árt,mivel pótolja az elvesztett ásványi anyagokat.De meccs közbe sima mentes viz.
10/11 anonim válasza:
Bizony hogy nem véletlen. Valaki(k) jól meggazdagodtak rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!