Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Milyen edzettség kell hogy...

Milyen edzettség kell hogy női focira jelentkezhessek?! Egy edzésen hány felülés futás stb. van?! (fiú edzésen is)

Figyelt kérdés
2009. júl. 25. 22:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Attól is függ, hogy hova jelentkezel, és a kortól is.

Én 16 éves lány vagyok, és ki szoktam járni megnézni a velem egykorú srácok fociedzését. Ott mindig az edzés elején, és végén is futnak 2-3 focipálya kört (elég gyorsan), ezenkívül még ott van a bemelegítés(sarokemelés,térdemelés,stb), és a többi gyakorlathoz is kell azért futni, meg van, mikor fociznak (abban is nagyon sokat kell mozogni). Felülést ott nem nagyon szoktak csinálni - mondjuk nem is nagyon értem, miért kéne a hasat erősíteni a focihoz.:) De sztem egy Női focistának illene 20 felülést csinálni egyszerre. Meg fekvőt is.

A futás a legfontosabb, azt bírni kell.:) Meg legyen jó a mozgásod, tudj cseleket, és tudj hozzáérni a labdához(meg talán még belerúgni is;)).

2009. júl. 25. 22:36
 2/4 anonim ***** válasza:

sajnos nem találtam semmit a női edzésekről, de egyik osztálytársam (lány) focizik és nagyon sokat futnak :)

de itt azért körbe tudsz kérdezgetni, mert ők mind női fociznak! :)

[link]

2009. júl. 26. 01:09
 3/4 anonim válasza:
Edzőtől függ, h mennyit futtat. Van, aki sokat, van, aki nem. Kondi viszont kell, nem árt, ha önszorgalomból futsz, és akkor nem fogsz meghalni a meccseken. Felülés nincs. készülj fel rá, h ha jó az edző, kkor nem egész edzésen játszani fogtok, hanem rendesen kifáraszt majd. De mindig törekedj arra, h minden megmozdulásod jó legyen!
2009. aug. 2. 20:04
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én focizok lány létemre. Lassan 5 éve. Nyáron és télen az alapozás időszaka van. Itt nagyon kevésszer látsz labdát. Ilyenkor nagyon sokat futunk, csinálni kell jó pár felülést, lebegőt, és fekvőtámaszt. A többi edzésen, ami bajnokság alatt van. Bemelegítéssel kezdünk. Amibe van térd-sarokemelés, csípőforgatás, sasszé stb.. Majd a passzolgatás következik, majd beadásokat gyakorlunk, aztán kapura rúgás következik. Majd focizunk. Nálunk az a jó az edzésekbe, hogy sosincs két egyforma edzés. Persze vannak olyan elemek, amiket minden edzésen meg kell csinálni.:)
2009. aug. 13. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!