Milyen edzettség kell hogy női focira jelentkezhessek?! Egy edzésen hány felülés futás stb. van?! (fiú edzésen is)
Attól is függ, hogy hova jelentkezel, és a kortól is.
Én 16 éves lány vagyok, és ki szoktam járni megnézni a velem egykorú srácok fociedzését. Ott mindig az edzés elején, és végén is futnak 2-3 focipálya kört (elég gyorsan), ezenkívül még ott van a bemelegítés(sarokemelés,térdemelés,stb), és a többi gyakorlathoz is kell azért futni, meg van, mikor fociznak (abban is nagyon sokat kell mozogni). Felülést ott nem nagyon szoktak csinálni - mondjuk nem is nagyon értem, miért kéne a hasat erősíteni a focihoz.:) De sztem egy Női focistának illene 20 felülést csinálni egyszerre. Meg fekvőt is.
A futás a legfontosabb, azt bírni kell.:) Meg legyen jó a mozgásod, tudj cseleket, és tudj hozzáérni a labdához(meg talán még belerúgni is;)).
sajnos nem találtam semmit a női edzésekről, de egyik osztálytársam (lány) focizik és nagyon sokat futnak :)
de itt azért körbe tudsz kérdezgetni, mert ők mind női fociznak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!