Mi alapján döntöttél?
Hát magyar viszonylatban szerintem legtöbbünk úgy dönt, hogy melyik város az otthona, vagy melyik található közel hozzá.Vagyis nálam ez így van :)
Az angoloknálvolt egy kedvenc csapatom , a Wigan nem túl híres, vagy neves, de nagyon tudtak küzdeni és ezt bírtam bennük. Valahogy sose ment nekik a játék , de a nagycsapatok ellen mindíg összekapták magukat, nem egyszer bravúrral megverve egy jóval esélyesebb csapatot. Szóval ezt bírtam bennük.
Amúgy meg rossz oldalról közelíted meg a dolgot. A foci nem erről szól,és a vele járó szurkolás sem. Egyszerűen jó érzés , van egy olyan feledhetetlen élménye hangulata egy mérközésnek, hogy azt nem lehet überelni. Nagyon szeretem a válogatott meccseket legyen az kézi, foci , vagy akármi mert olyankor úgy érzemhogy mindenki aki magyar egy oldalon áll, és szurkol a csapatért. Ezt érezni kell, menny ki egy meccsre, nemkell itt senkitse győzködni. Ez egy érzés,méghozzá a futball szeretete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!