Szerintetek gáz ha magas szélső vagyok?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok de már 169 cm.Nagykoromban komolyabban szeretnék focizni szélső kp poszton.De olyan 185 magas leszek szerintetek ez gáz?Mert ugye a szélsők nagy része max 180 cm...Tudom,hogy hülye kérdés.2012. júl. 31. 03:01
1/7 anonim válasza:
Cr7 is szélső amúgy meg 14 évesen a 169cm nem valami magas. Én 13 évesen 168cm körül voltam most 16 évesen 174cm és szóval nem fogsz ugyanolyan gyorsan nőni (pl osztálytársam 165 körül volt most meg már 180 )
2/7 anonim válasza:
Nem gaz, csak gyurni kell labra hogy a gyorsasagod maradjon, a labdakordinaciot dekazassal tudod egy szinten tartani. Ha hirtelen sokat nosz es nem dekazol szeteshet a labdakezelesed
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,ment a zöld kéz!
2012. júl. 31. 10:05
4/7 anonim válasza:
"Cr7 is szélső"
Igen szélső, bár neki már nagyon szabad a posztja, sokszor csatár.De ez nagyon off.
Nem számít milyen magas vagy ha mindet lefutod és jobb vagy náluk.Sok szerencsét!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2012. aug. 8. 01:21
6/7 anonim válasza:
Akkor ott van Bale ő is nagyon gyors és szélső és magas:D
7/7 A kérdező kommentje:
Ez is igaz :D Kösz a választ :D
2012. aug. 11. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!