Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogyan növelhetném tovább a...

Hogyan növelhetném tovább a kislabdadobási távolságomat? milyen gyakorlatokat ajánlotok?

Figyelt kérdés
szoktam edzeni gyakorló kézigránáttal is. egy szabályos kislabdával 56m-t dobtam. 14 éves vagyok. (atlétika edzésre nem járok )

2012. júl. 28. 22:19
 1/6 anonim ***** válasza:
én meg 75m-et dobtam, kocka vagyok, gáz vagy haver
2012. júl. 28. 22:39
 2/6 A kérdező kommentje:
na persze.
2012. júl. 28. 23:04
 3/6 anonim ***** válasza:
2012. júl. 29. 00:26
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi.
2012. júl. 29. 13:27
 5/6 anonim ***** válasza:
En is 14 vagyok, atlagba 65-70m kozott szoktam dobni, rekord 72m volt...2 ev kezilabdazas all mogottem, szval ne felj, a te eredmenyed sem rossz, vegezd az elottem szolo altal linkelt gyakorlatokat, es par honap mulva javulni fognak az eredmenyeid. Am miert nem jarsz edzesre, vagy alapbol miert csinalod, sztem ha jarnal edzesre gyorsabban is fejlodnel, es nagyobb hasznat is venned az egesznek...
2012. júl. 29. 13:49
 6/6 A kérdező kommentje:
szeptembertől fogok edzésre járni. azért csinálom mert szeretek dobálózni :D
2012. júl. 29. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!