Egy nagyon egyszerű kérdés. Van rá válasz?
Manchester United miért adta el Cristiano Ronaldo-t??????
Real fan vagyok, szóval nem bánom, de hát normálisak?????
:D
Megvette Antonio Valenciát
az elmúlt 3 év összes Manchester United meccsét láttam, és Valencia tökéletesen pótolja Ronaldot. több mint 60 gólpassz és 20 gól 3 év alatt. Persze ez nem közelíti meg CR adatait de míg CR idején tulajdonképp csak ő volt az egyetlen szélső, most Young Nani és Valencia együtt többet tesznek a csapatért mint ha Ronaldo lenne itt helyettük.
Kagawát most vette meg Ferguson, de ott van a nagyon tehetséges Welbeck aki már válogatott is, Chicharito nem kell bemutatni.... focizni nem tud de gólt azt mindig lő :D
Rooney meg fogja dönteni Charlton gólrekordját szal nincs itt gond emberek :)
ja és a kérdésre válaszolva:
CR kiskora óta Real szurkoló. Évekig húzodott ez, hogy a Realba igazol vagy marad. 2008-ban megnyerte a United a BL-t, ezzel Ronaldo mindent megnyert amit egy focista megnyerhet. A 2009-es BL döntőt elvesztette a csapat, ez volt CR utolsó meccse. Szerződését egyébként meghosszabbították a Real mizéria közben de nem tudták maradásra bírni. A 94 millió euró pedig a Unitednek is elfogadható ajánlat volt, Ronaldo pedig ígyis úgyis menni akart.
De szerintem egyszer visszafog térni. ÉS ez egybe fog esni Mourinho eligazolásával ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!