Szerintetek foci edzés után kötelező zuhanyozni? 13 vagyok most kezdek csapatban focizni
hát figyi nálunk egyátalán nem kötelező :D de ha szégyellős is vagy, az 100000000% hogy senki nem a farkad fogja nézni zuhanyzás közben :D sőt, ha vetkőzöl akk még véletlenül sem fog odanézni senki :D amugy én is úgy voltam vele hogy majd otthon lezuhanyzok, egyszer lezuhanyoztam meccs után, azóta mindig zuhanyzom, edzések után viszont csak néha :)
NB3mas csapatban focizom, szóval általában elég hosszú utazásaink vannak, és eléggé el tudja rontani a közérzeted ha meg vagy izzadva, 40fok a buszban, tapadsz mint az állat, + még izzadsz is, ősszel, mikor hideg van akkor meg ráz a hideg...egyátalán nem kellemes, szóval szerintem csak jól járnál, ha lezuhanyoznál, ha van rá lehetőséged, akkor akár edzések után is!
összefoglalva:zuhanyzás 4ever xD
Ne parázz, ugyanaz van nekik is alsógatyába, mint neked ;) Hidd el, h nem azt fogják nézegetni :) Ha meg odanéz valaki, kit érdekel? Te is láthatod másét (ha akarod), tehát nem az lesz, hogy te ruha nélkül, ők meg ruhába :) Ha meg nagyon zavar, zuhanyozz alsógatyába, és vedd át utána :) Bár szerintem cikibb, meg jobban ki fognak nézni..
Én is nagyon szégyenlős voltam, de tudod mi legjobb a leküzdésére? Az, ha erőt veszel magadon! Nekem úgy sikerült, hogy eljártam úszni, és én onnan egyből mentem dolgozni, tehát le kellett zuhanyozzak. Elsőre nehezen ment, hogy levetkőzzek, de mostmár simán megy..
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!