Szerintetek 18 évesen késő elkezdeni kézilabdázni?
Figyelt kérdés
A kapuba szeretnék állni, haverokkal már indultunk futsal bajnokságokon és ott elég jól ment a védés, csak nincs itt a környéken jó kispályás focicsapat, ezért gondoltam jó lenne elmenni kézilabdázni. A kérdésem igazából az lenne ha 1994 júniusában születtem meddig vagyok még utánpótláskorú? Tisztában vagyok vele h nem leszek válogatott, de kipróbálnám magam ebben a sportban. Még azt is kérdezném hogy rossz néven veszik-e ha csak úgy oda megyek az edzésre és ott érdeklődök róla, illik előtte telefonon beszélni az edzővel. Sajnos a kézilabdacsapatoknál nem igazán írják oda a weboldalakra hogy szívesen várnak minden érdeklődőt, ilyen zárt közösségek lennének ezek? Kitúrni senkit nem szeretnék a csapatból, de persze az edzéseken mindent megtennék hogy a kezdő közelébe kerülhessek.2012. júl. 6. 18:29
1/8 MrPifta válasza:
Nagyon profi már nem leszel. Amatőr szintért pedig mindig érdemes.
3/8 A kérdező kommentje:
Ha 1994 júniusában születtem meddig számítok még utánpótlás játékosnak? Már csak 1 szezonom lenne vagy még 2 van hátra?
2012. júl. 6. 19:49
4/8 anonim válasza:
A kézilabdát mindenféleképpen ajánlani tudom! És először ajánlom, hogy először keress egy csapatot vagy egy egyesületet a neten, majd hívd fel a vezető edzőt mondd el neki ezt amit itt is és majd tanácsot ad, hogy mégis melyik edzőnél érdeklődj. Aztán meg lehet azt mondják hogy simán mehetsz de az is lehet hogy felmérnek...de ez kevés esély...:) És ne aggódj egy csapatban sosem túrnak ki senkit, mindig többen vannak. És általában egy meccsen szinte mindenki próbálnak kipróbálni a pályán.
Ui.: A lányoknál nagyon könnyedén be lehet illeszkedni, a fiúknál én azt nem tudom...:D De én is kerültembe csapatba a fent írtak alapján.:) Sok sikert.
5/8 A kérdező kommentje:
köszi:)
2012. júl. 7. 20:24
6/8 anonim válasza:
Sosem késő elkezdeni! Ha kitartóan csinálod, és küzdesz, akkor profi leszel!
7/8 A kérdező kommentje:
Felhívtam egy nevenincs helyi ifia
2012. szept. 11. 13:12
8/8 A kérdező kommentje:
*ificsapat edzőjét látatlanba leöregezett és előre leszögezte h a többiektől fényévekre vagyok és valszeg sose kerülnék a csapat közelébe... (hozzáteszem 6évig karatéztam, minden héten foci, télen kori, nyáron úszás, saját kispályás focicsapatom van a suliban... Biztos egy öreg 0 vagyok:/) nesze neked heti 3x1.
2012. szept. 11. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!