Szerintetek 18 évesen késő elkezdeni?
...kézilabdázni?:D
A kapuba szeretnék állni, haverokkal már indultunk futsal bajnokságokon és ott elég jól ment a védés, csak nincs itt a környéken jó kispályás focicsapat, ezért gondoltam jó lenne elmenni kézilabdázni. A kérdésem igazából az lenne ha 1994 júniusában születtem meddig vagyok még utánpótláskorú? Tisztában vagyok vele h nem leszek válogatott, de kipróbálnám magam ebben a sportban. Még azt is kérdezném hogy rossz néven veszik-e ha csak úgy oda megyek az edzésre és ott érdeklődök róla, illik előtte telefonon beszélni az edzővel. Sajnos a kézilabdacsapatoknál nem igazán írják oda a weboldalakra hogy szívesen várnak minden érdeklődőt, ilyen zárt közösségek lennének ezek? Kitúrni senkit nem szeretnék a csapatból, de persze az edzéseken mindent megtennék hogy a kezdő közelébe kerülhessek. Csak viccből írtam ide hátha itt többen elolvassák:D
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.(40x:p)
Átkerül majd oda ahol talán olyanok is olvassák akik értenek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!