Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért lett divat manapság 14,15 évesen elkezdeni a szexet? Ez csak szerintem gáz?
ennek az oka a tv meg az internet. minden gyerek hozzáfér manapság, a szülők meg hagyják...
a rengeteg információ következtében egy kilenc éves gyerek már annyi tapasztatot tud összegyüjteni, mint 50 éve egy 18 éves. szellemileg nem érettebbek, csak azt hiszik, ezért van az is, h "milyen csúnyán beszélnek ezek a mai gyerekek"
a lényeg tehát, hogy ez a társadalmi fejlődés(?) velejárója, ha a szülő nem is hagyja, attól a többi gyerek még beleviszi a rosszba, hiába a vallásos neveltetés, a gyerek csak a szüleit fogja megutálni, hogy a többieknek lehet, neki viszont nem
Oh, én most vagyok 21,mikor 14voltam ugyan ez volt.Akkoriban 14évesen a legtöbb barátnőm már nem volt szűz...Engem meg piszkáltak,hogy miért nincs senkim.Nem is csináltam semmit,19évesen veszítettem el..Addig meg hallgathattam a hülyeséget egyesektől.A legjobb barátnőm pl egyéjszakás kaland során veszítette el a szüzességét,szintén 14évesen.
Szerintem is gáz.
Azért lett divat, mert egy 14 évesnek a szex épp akkora örömforrás mint egy 24 évesnek. A szülők pedig jóval kevesebbet foglalkoznak a gyerekeikkel így nem tudják követni, hogy éppen kivel, mikor hol... A gyerek bármit megtehet, ezzel pedig tisztában van :) Ennyire egyszerű...
Nem lenne baj, hogy ilyen korán kezdik, csak az a baj, hogy sokan annyira agyatlanok ebben a korban, hogy a fáradtságot sem veszik, hogy bármilyen forrásból kicsit felvilágosuljanak... Bár ha jobban belegondolok, sokan még huszonévesen se... Mindenki azt hiszi, hogy ő ku*vára tud mindent :) Aztán mikor a megszakításos módszertől jön a gyerek megy a pislogás...
21F
Gáz?! Manapság miért törődik mindenki MÁS szexuális életével? Senkinek semmi köze hozzá, hogy más mikor hogyan kivel....
Mindenki törődjön a saját dolgával. Nem kell, hogy zavarjon téged az, hogy a szomszéd lánya 14 éves és már szexel...
Van, aki tényleg elég érett hozzá ennyi idősen, és megfelelő partnere is van hozzá (akivel együtt van x ideje, stb). Van, aki meg próbál "felnőni" ezekhez. Bár szerintem ez nevetséges. Mármint az, hogy most már mindenkit a szexuális élete alapján ítélnek meg. Kinek mi köze hozzá? És milyen alapon ítélkeznek? Törődjön mindenki a saját dolgával szerintem, és ne mutogasson senki senkire, hogy "jajj ő 14 évesen vesztette el, mekkora kurv@!ő meg 21 évesen mire vár? házasságra?"
Mert a csapból is a szex folyik. Mindent erotikával meg szexszel adnak el.
És ha egy gyerek semmi mást nem hall, csak azt, hogy a szex jó, miért ne akarná kipróbálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!