Csegi89 kérdése:
Mi a véleményetek Balotelliről?
Figyelt kérdés
Az esetleges rasszista megnyilvánulásokat most hagyjuk ha kérhetem. Köszönöm.2012. jún. 28. 22:07
21/37 anonim válasza:
Nincs kedvenc válogatottam az EB-n, nem drukkolok senkinek. :) Különben meg szeretem az olaszokat, de Balotelli akkor is hülye.
22/37 anonim válasza:
nem vagyok német drukker és az olaszokal sincs bajom de balotelli 1 hülye nagyképű idióta. Nagyon tehetséges de sokkal jobb lehetne a újságírók meg biztos unatkoznak és mindig pont balo kerül elő miért nem írnak ilyen cikket Xaviról vagy Götzeről de mondhatnám akár melyik másik focistát egyikkel sincs ennyi probléma.
23/37 anonim válasza:
18:32 te meg buta vagy, az se jobb
24/37 anonim válasza:
De legalább tudok cipőt kötni és nem kell mások segítsége, ahhoz, hogy felöltözzek. :)
25/37 anonim válasza:
Nem, te csak olyan naív vagy, hogy mindent elhiszel, amit látsz vagy olvasol. Ez gáz haver
26/37 anonim válasza:
De, hidd el, hogy meg tudom csinálni, mint a felnőtt egészséges emberek nagy része.
Egyébként kid neked Balotelli, hogy így véded és cáfolod a tényeket, amelyeket saját szemeddel láthattál te is?
Nem tudom miért esik ennyire nehezedre felfogni, hogy egyszerűen buta/korlátolt, de kit érdekel, mert a szakmájában nem ezt nézik.
Most őszintén, szerinted ő egy okos, értelmes ember?
27/37 anonim válasza:
Nem ismerem, csak utálom, mikor egy videó meg pár h.lye cikk miatt leírják az embereket. Ennyi erővel akárkiről el tudnám terjeszteni, h buta (mellesleg nem attól lesz vki buta, hogy bénázik, mert akkor az emberiség fele béna és korlátolt lenne). És az téged minősít, ha mindent beveszel
28/37 anonim válasza:
Nem veszek be mindent, köszi.
De ami egyértelmű, az egyértelmű.
Egyébként engem sem ismersz, azt sem tudod, hogy fiú vagyok-e vagy lány, és mégis "lebutáztál" pár sor alapján, csak mert nem azonos a véleményünk, szóval erről ennyit.
29/37 anonim válasza:
Mert nem tudod felfogni, amit más mondani próbál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!