Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mi a véleményetek Balotelliről?

Csegi89 kérdése:

Mi a véleményetek Balotelliről?

Figyelt kérdés
Az esetleges rasszista megnyilvánulásokat most hagyjuk ha kérhetem. Köszönöm.
2012. jún. 28. 22:07
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
88%
Nincs kedvenc válogatottam az EB-n, nem drukkolok senkinek. :) Különben meg szeretem az olaszokat, de Balotelli akkor is hülye.
2012. jún. 29. 18:32
 22/37 anonim ***** válasza:
nem vagyok német drukker és az olaszokal sincs bajom de balotelli 1 hülye nagyképű idióta. Nagyon tehetséges de sokkal jobb lehetne a újságírók meg biztos unatkoznak és mindig pont balo kerül elő miért nem írnak ilyen cikket Xaviról vagy Götzeről de mondhatnám akár melyik másik focistát egyikkel sincs ennyi probléma.
2012. jún. 29. 20:01
 23/37 anonim ***** válasza:
18:32 te meg buta vagy, az se jobb
2012. jún. 29. 21:32
 24/37 anonim ***** válasza:
De legalább tudok cipőt kötni és nem kell mások segítsége, ahhoz, hogy felöltözzek. :)
2012. jún. 29. 22:47
 25/37 anonim ***** válasza:
0%
Nem, te csak olyan naív vagy, hogy mindent elhiszel, amit látsz vagy olvasol. Ez gáz haver
2012. jún. 29. 22:58
 26/37 anonim ***** válasza:

De, hidd el, hogy meg tudom csinálni, mint a felnőtt egészséges emberek nagy része.

Egyébként kid neked Balotelli, hogy így véded és cáfolod a tényeket, amelyeket saját szemeddel láthattál te is?

Nem tudom miért esik ennyire nehezedre felfogni, hogy egyszerűen buta/korlátolt, de kit érdekel, mert a szakmájában nem ezt nézik.

Most őszintén, szerinted ő egy okos, értelmes ember?

2012. jún. 29. 23:08
 27/37 anonim ***** válasza:
16%
Nem ismerem, csak utálom, mikor egy videó meg pár h.lye cikk miatt leírják az embereket. Ennyi erővel akárkiről el tudnám terjeszteni, h buta (mellesleg nem attól lesz vki buta, hogy bénázik, mert akkor az emberiség fele béna és korlátolt lenne). És az téged minősít, ha mindent beveszel
2012. jún. 29. 23:16
 28/37 anonim ***** válasza:

Nem veszek be mindent, köszi.

De ami egyértelmű, az egyértelmű.

Egyébként engem sem ismersz, azt sem tudod, hogy fiú vagyok-e vagy lány, és mégis "lebutáztál" pár sor alapján, csak mert nem azonos a véleményünk, szóval erről ennyit.

2012. jún. 29. 23:20
 29/37 anonim ***** válasza:
Mert nem tudod felfogni, amit más mondani próbál.
2012. jún. 29. 23:21
 30/37 anonim ***** válasza:
Ez rólad is elmondható.
2012. jún. 29. 23:25
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!