Csegi89 kérdése:
Mi a véleményetek Balotelliről?
Figyelt kérdés
Az esetleges rasszista megnyilvánulásokat most hagyjuk ha kérhetem. Köszönöm.2012. jún. 28. 22:07
11/37 anonim válasza:
A 22:23-as hozzászóló (akinek a hozzászólását nem láttam mert törölték) valószínűleg azért írta, hogy hülye, mert Balotelli pl. a saját cipőjét nem tudja bekötni...
12/37 anonim válasza:
Jah persze.. miért jó egyeseknek, hogyha kikap a kedvenc csapatuk egy jobb csapattól, akkor elkezdik a jobbakat furkálni meg h.lyeségeket terjeszteni... ebben a dedós viselkedésben mi a jó?
13/37 anonim válasza:
Szánalmasak akik szerint "hülye". Miért, ismeritek személyesen??? Másrészt meg vicces figura, amolyan jóindulatú bohóc, nem olyan tetű, mint pl a németek ...
15/37 anonim válasza:
Szerinted viccből írja minden sportlap hogy ha nem lenne ilyen hülye akkor mégjobb lehetne? abóbl gondolom hogy hülye: nem tudta fel venni a mezét ha nem rúg gólt akkor elszáll az agya sokszor ki is állitja magát, Mourinho is meg mondta hogy hülye és el küldte a b csapatba még anno az internél, magára gyújtotta a házát soroljam még? lehet le pontozni ettől függetlenül ez így van.
16/37 A kérdező kommentje:
Igen, töröltek innen pár hozzászólást bár nem értem milyen alapon...
A videókat én is láttam...hát tényleg nem tűnik egy IQ bajnoknak.
2012. jún. 29. 18:10
17/37 anonim válasza:
Azért írják, mert nincs mit írniuk.. szerintem amit a blikk meg hasonló lapok írnak, mind igaz? mert amit a sportújságokban? ne röhögtessetek már... ezen a cipős videón meg az látszik, hogy vki baja van a cipőjének, valószínűleg vmi nyomta a lábát benne és meg kellett igazítani. A mellényről meg annyit, h szinte az összes férfi ilyen suta, hogy nem tud egy egyszer ruhadarabot felvenni, ezen nem kéne meglepődni ennyire -.-"
18/37 anonim válasza:
18:12
Szia Balotelli, te is itt vagy gyakorin? :)
Tudsz-e már cipőt kötni?
19/37 anonim válasza:
Valószínűleg foci EB alatt nincs mit írniuk, ezért állandóan szegény kicsi Balotelliről írják, hogy milyen buta, pedig igazából okos. Egyébként ha valami nyomja a lábamat a cipőmben, akkor megoldom magamnak, és nem kérek hozzá segítséget egy fél foci csapattól.
Mondjuk az érdekelne, hogy öltözőben ki öltözteti át.
20/37 anonim válasza:
savanyú a szőlő gondolom, nincs kinn levezetned, h kikapott a kedvenc csapatok..szánalom vagy
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!