Utolsó válaszoló vagyok.
A vb évében elképzelhetetlennek tartottam (enyhe túlzással persze), hogy ne Xavi kapja az aranylabdát, hiszen klubszinten ugyanannyit nyert, mint Messi, és szerintem egész évben jól játszott és a vb-n is meghatározó volt, aztán mégse kapta meg.
Így hiába várom most, hogy valaki spanyol kapja meg végre, sajnos úgy érzem, ez most sem fog bekövetkezni. (de hátha)
Nem, mintha nem ismerném el Messit, de örülnék kicsit, ha most az egyik eb győztes kapná.
'Szerintem nem Ronaldo kapja mert nem volt nagyon jo ebben az evben Bajnok lett az EB-n 2 meccsen jatszott jol es ennyi . Remelem a Spanyoloktol kapja valaki'
Te hol élsz? :D A talán legjobb szezonját futotta idén CR, 60 gól tétmeccseken a 2011/12-es szezonban? Szerintem ezt nem sokan tudnák utána csinálni :D (Messit kivéve)
http://www.youtube.com/watch?v=fpHPqSBBJwk ennél meggyőzőbb érvet nem tudok mondani, szerintem nincs is rá szükség :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!