Szerintetek ki kapja idén az aranylabdát?
Cristiano Ronaldo: Bajnok a Reallal, 2. a góllövőlistán 46 vagy mennyi góllal, és ha az EB-n jó eredményt érnek el simán lehet
Van Persie: Csak a 30 gólos határt érte el, annak is az alját a PL-ben de ha a Hollandokkal jól megy neki az EB-n és esetleg gólkiráyl akkor talán
Messi: 50 gól, aranycipő (új rekord) és hát ő Messi, szinte mindent neki adnak
Gomez: BL-t nyerhet a BAyernnel, és sok gólt is lőtt a BL-ben. Szintén fontos lesz hogy játszanak a németek az EB-n
Az is szép hogy a Hollandok, a Németek, és a Portugálok együtt vannak, így Ha közülük nyerné meg valaki akkor biztos hogy abból az országból kapná meg az egyik fent említett játékos
Igaz,még korai erről beszélni,de azért kíváncsi voltam ki mit gondol.
4.,én pont ezt a négy játékost tartom legnagyobb esélyesnek:)
Én sorrendem:
1:C.Ronaldo: Messivel közel azonos szinten teljesít,de a csapata a Real sikeresebb
2:Messi: Messi mégiscsak Messi...azért második,mert az EB-n 100% hogy nem fog villantani:)
3:Van persie:Talán a harmadik legjobb játékos az idén és a hollandokkal azért elérhet nagy eredményt.
4:Gomez:Talán gyengébb,mint Van persie,de hasonlóan játszanak idén.
5:Xavi és Iniesta: EB és Barca...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!