Az USÁ-ban Mennyire népszerű a "rendes" Európai foci?
Mert ugye ott az amerikai foci, meg a baseball a népszerű.Lenézi a többség az európai focit? Meg pl. a nemzeti válogattuk fel sem veheti a versenyt egy jobb európaival pedig sokkal többen élnek az országban.
Leginkább személyes tapasztalatot várok, de hallomásból is lehet. :)
Azzal az a baj, hogy az emberek nem látják a korongot. De a jéghoki népszerű az USA-ban?
Tudna valaki esetleg egy sorrendet felállítani? Előre is köszönöm.
Eleve utálatos és mocskos,hogy azt a b*zi rögbit Footballnak merik szólítani.FOOT=Láb.Szóval semmi köze a Focihoz annak sz@arnak.És egyébként ott is kint vannak a FOCImeccseken nézik is őket.Sorrend szerintem:
1.Kosárlabda
2.Amerikai "foci"
3.Baseball
4.Jégkorong
5.Labdarúgás
Remélem,segítettem valamit!;)
Szerintem az amerikai foci náluk még a kosárt is megelőzi.
A válogatottjuk meg annyira nem rossz,Európában simán beférne a középmezőnybe.
#3: Krisz te nem vagy normális :D
1. Az nem rögbi te szerencsétlen... A rögbi és az amerikai foci két különböző dolog.
2. Azért FOOTBALL az amerikai foci is, mert a sport kialakulásának kezdetekor még nem volt dobás (csak rúgás és cipelés), tehát gyakorlatilag ugyanúgy lábbal játszották.
Mielőtt véleményt nyilvánítasz valamiről először tájékozódj légyszíves...
Nem nézik le, sőt ott focizik több nagy veterán pl Henry és Becks is.
A válogatottjuk jelenleg a 28. a FIFA ranglistán de voltak ők már 4. is, szóval elég jók.
Köszönöm a válaszokat.
A válogatottjuk lehet elférne Csehország mellett, de nézzétek meg A csehek hányan vannak, és az amcsik hányan vannak... Viszonylatban bizony elég rosszak.
Amúgy lehet, hogy az "amerikai foci" az csak a Tv-ben népszerű, de a legtöbb polgár vagy kosarazott, vagy baseball-ozott?
Az amerikai foci nem a TV-ben népszerű, hanem mindenhol. A népszerűség nem egyenlő azzal, hogy hányan játsszák.
Ez egy kemény sport, amihez kiváló fizikai adottságok és magas intelligencia szükséges. Ezért is játsszák kevesen.
Krisz: Tudatlan és agyilag éretlen vagy. Ez tény, akár kimondom akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!