Olika18 kérdése:
Ha 18 éves,80 kg vagyok 5,1 másodperc alatt teljesítem a 40 yard dash-t helyből távolugrásom 2,7 m, valamint vertical jump-ban 65 centimétert teljesítek lehetek még amerikai futball játékos?
Figyelt kérdés
2012. jún. 24. 15:25
1/5 kakao01 válasza:
milyen magas vagy? amúgy elmész egy foci egyesülethez valami toborzásra és ott megmondják milyen poszt lenne neked jó. Ezeket lehetne még fejleszteni az biztos! Meg néhány kiló izom biztos jól jönne akármilyen magas is vagy.
2/5 anonim válasza:
a magyar amerikai foci gyerekcipőben jár biztos lenne esélyed
3/5 anonim válasza:
Magyar csapatban valószínűleg. Ha esetleg a futásodon tudnál még javítani(profi futók 5 mp alatt vannak)
4/5 A kérdező kommentje:
177 cm vagyok. Igen most kezdtem komolyabban edzeni. Fél év múlva elmegyek majd egy csapathoz hogy felmérjenek addig edzés,edzés,edzés. :)
2012. jún. 25. 18:46
5/5 kakao01 válasza:
sok sikert :) ha USA-ban laknék ahol van rendesen profi amerikai foci tuti azt nyomnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!