Amerikaifocihoz milyen edzéseket csináljak?
Figyelt kérdés
szeptembertől legy egy amerikaifoci csapat felvidéken és szeretnék bekerülni. Milyen testalkat a legjobb? Továbbá hogyan erősítsem a testem, hogy erős legyek a pályán? 21fokos gerincferdülésem végett nem csinálhatok olyan gyakorlatokat, amik terhelik függőlegesen a hátam. Amit eddig csinálok: futok minden másnap este, heti 3x úszok 1000m-t és kondizok. Mit ajánlanátok?2012. jún. 4. 16:02
1/4 anonim válasza:
ez nagyban függ hogy milyen posztra jelentkezel! Falembernek elég nagy hústoronynak kell lenni elkapónak inkább gyors és atlétikus ember kell rengeteg poszt van mindenhová más stílusú emberek jók
2/4 A kérdező kommentje:
nem vagyok gyors futó, 84 kg vagyok és 179 cm. Egy kis felesleg van rajtam. Milyen posztot ajánlanátok? (edzéssel együtt kérném!)
2012. jún. 4. 16:21
3/4 anonim válasza:
Csak akkor tudunk edzést mondani ha leírod hogy milyen poszton akarnál játszani. Egyébként a legelső edzésen egy edzéssorozatot kell megcsinálni és ott az edző megmondja hogy mi lesz a posztod és onnantól külön edzéstervet kapsz.
4/4 anonim válasza:
Bármilyen posztra kerülsz fontos a gyorsaság, ezért a következőket ajánlom: guggolj, ugrókötelezz vagy ugrálj egy vonalon ide-oda, és 100 méteres sprinteket fuss, majd 100 méter kocogás (ebből kezdésnek 6-ot).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!