Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Az EB-n a sárgalapok kinullázó...

Reptoid kérdése:

Az EB-n a sárgalapok kinullázódnak valamelyik szakaszban?

Figyelt kérdés

Csak 2 egymást követő mérkőzésen számítanak a sárga miatti eltiltások, vagy akkor sem játszhat 1 játékos, ha pl az első csoportkörben beszedett egyet, aztán pl most a negyeddöntőben is?

Ezenkívül eltörlik-e őket a döntő vagy elődöntő előtt, hogy tiszta lappal (bocs a szóviccért :D) indulhassanak?

2012. jún. 21. 20:46
 1/4 MrPifta ***** válasza:
Elődöntő után törlődnek
2012. jún. 21. 21:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Elődöntő elött szerintem mert ha kapna eggyet elődöntőbe akkor nem játszhatna döntőbe de ebbe nem vagyok biztos mivel UEFA gagyi és pl BL-be sincs igy de EL-be meg ígyvan elkell olvasni a szabálykönyvet. Nem megilyedni nem 5ezer oldalas ilyen 30-40 oldalas ebből egy 2 sor kb ez.
2012. jún. 22. 07:12
 3/4 anonim ***** válasza:

de picit utána neézve megis van : 2) Yellow cards:

“Single cautions from matches in the final tournament expire on completion of the

quarter-finals, and are not carried forward to the semi-finals.” negyed döntő után nullázodik ahogy mondtam és elődöntőbe már nem viszik magukkal.

2012. jún. 22. 07:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. jún. 22. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!