Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ki a jobb, Messi vagy Ronaldinho?

Ki a jobb, Messi vagy Ronaldinho?

Figyelt kérdés
Csak az válaszoljon aki végignézte az elmúlt 10év fociját.
2012. jún. 19. 10:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szerintem meg Messi jobb Ronaldinho és nagyon jó volt de sose volt olyan eredményes mint most Messi tény látványosan játszott de Messi hatékonyabb.
2012. jún. 19. 20:43
 12/20 anonim ***** válasza:
Tök mindegy ki milyen eredményes...A Ronaldinho tehetségesebb, ezt szerintem mindenki látja.
2012. jún. 19. 20:47
 13/20 anonim ***** válasza:
szerintem meg az mutatja ki milyen jó hogy ki ért el több mindent és ki játszik eredményesebben.
2012. jún. 19. 21:34
 14/20 anonim ***** válasza:
Pont az beszéltük, hogy a Ronaldinho lehetett volna sokkal eredményesebb is, ha nem szúrja el. Attól még jobb játékos. Most megint előjött a valódi formája a brazil csapatban, ahol játszik, mert ontja a gólokat.
2012. jún. 19. 22:52
 15/20 anonim ***** válasza:
lehetett volna... igen de a sportba nincs olyan hogy volna... én is sokminden lehettem volna de nem vagyok. Én alapból jobbnak tartóm Messit igaz nem olyan látványos mint dinho. Viszont a mentalátás ugyanúgy számit mint a technika vagy a labdaérzék.
2012. jún. 20. 02:47
 16/20 anonim ***** válasza:
én tehetségesebbnek se tartóm Ronaldinhot de jobbnak meg végképp nem mondanám.
2012. jún. 20. 02:49
 17/20 anonim ***** válasza:
Ronaldinho ha nem issza bulizza el a fejét mint Adriano akkor most királyok lennének mind ketten.Aki látta a barcás Ronaldinho-t no komment zseniális önmagában.Mondom ezt hogy se a brazilokat,se a barcát nem szeretem.Mig Messinél azt érzem ha Iniesta vagy Xavi nincs melette akkor kukába való.Lásd Argentin válogatott.Adriano meg egy állat volt korunk legjobb csatára lehetne főleg ebben a 4-2-3-1 -es játékrendszerbe Fizikailag technikailag nagyon ottvolt a szeren zseniális volt talán még Ronaldo-t is túlszárnyalhatta volna, de 2 féle brazil van a hivő (Káká,Lucio,Zé Roberto) akik alázatosak minden szempontból illetve a partyzók akikbe több lett volna(Ronaldinho,Robinho,Adriano)
2012. jún. 20. 08:49
 18/20 anonim ***** válasza:
Én az összes meccsen bealszok, ahol Messi van, ahol meg Ronaldinho volt (régi Barcás és válogatottas idők) élveztem minden percet. Messinnél magától az embertől is behányok, de ez már nem ide tartozik. Tényleg egy kukába való fos lenne a csapata nélkül.
2012. jún. 20. 10:39
 19/20 anonim válasza:

Saját vélemény:Kíváncsi lennék,ha Messi,és Ronaldinho helyet cserélnének,ki állná meg jobban a helyét.Szerintem Messi csak Iniesta-tól és Xavi-tól, tehát egy baromi erős középpályától függ.Kíváncsi lennék,hogy nélkülük,vagy egy fele ennyire erős középpályával hogy menne neki.Ronaldinho félpályás felfutásokat csinál,és hatalmas bombagólokat szerez ,Messivel ellentétben aki pár méteres gólokat lő mert a középpálya elképesztő jó passzokat ad neki...De meg lehet nézni,hogy a válogatottban nem sokat tud Messi a barcás középpálya nélkül,Íme egy példa: http://www.youtube.com/watch?v=YOEaXgCQ61A

Csak egy kicsit lettek megalázva...

Tehát szerintem Ronaldinho sokkal jobb,de ez csak az én szerény véleményem.....

Most pedig mindenki küldheti rám az átkoka tés sértegethettek,csak,mert kimondtam a véleményem.

További szép napot Mindenkinek!:)

2012. dec. 27. 15:21
 20/20 Nagyoltán válasza:
Amikor R.volt a toppon, imádtam. M.még csak cserejátékos volt,de láttam: még nagyobb lehet. Szerintem Messi azóta felülmúlta a brazilt, mégis nagyon hiányzik Roni. Ma senki sem cselez a pályán (még Messi sem). Egész idényeket nézhetünk végig egyetlen csel vagy művészi megoldás nélkül. A világ a szemfüles lesipuskásoknak áll azóta, mint Cr. Ronaldo. Egyes edzők egyenesen tiltják a cselt a játékosoknak. Roni meg merte/tudta csinálni az összes létező cselt, remek passzokkal kombinálva. Nem Messi marad el ettől a felfogástól, hanem a többi labda rugó. A brazilokat nézni is megalázó...
2014. aug. 25. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!