Ki szereti a BARCELONA FC - t? És miért? Kinek ki kedvenc játékosa lehet más klubból is?! Nekem Messi, Puyol, Xavi, Robben, Ronaldinho, Van der Sar, Ronney, Gera, Dzsudzsák.
Figyelt kérdés
Az elfogult bunkókra nem vagyok kíváncsi!!! :)))))))2011. ápr. 8. 16:59
1/4 anonim válasza:
Én azért szeretem a Barcát, mert nagyon szépen játszanak, külön is jók a focisták és korrektek, nem bunkók. Az én kedvencem Xavi:)
16/L
2/4 anonim válasza:
Régen szerettem a Barcát, még Ronaldinho korszakában, mostanra Messi tönkre tette számomra. (Lassan olyan lesz ő mint C.Ronaldo nagyképű,beképzelt, csak ő még álszent is). Kedvenc focisták? Neymar, Ronaldinho, Del Piero, Dzsudzsák, Götze.
3/4 anonim válasza:
én nem szeretem a barcát ..
Bayern München és Robben .. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!