Foci. Vihetem még valamire?
20 éves vagyok, nem nagyon van focis múltam, soha nem jártam edzésekre. Egy kis faluban élek, a környéken van egy kisváros, ahol van ifi csapat, de ismerem az edzőket és nem vagyok túl jó véleménnyel róluk, úgy értem emberileg. Tehát oda nem szívesen mennék.
Amikor összejövünk focizni, akkor kapus vagyok, szeretek is védeni, tehát nem azért én állok a kapuban, mert a mezőnyben nem lenne helyem.
A kérdésem az lenne tulajdonképpen, hogy lehet-e így még belőlem valami vagy már inkább ne foglalkozzak a dologgal? Természetesen nem a válogatott kapusa akarok lenni, csak valami hivatalos csapatban játszani.
meg a gondolkodásod is elmebeteg, 20 éves létedre...
szerinted a profi csapatokba azt állítják be kapusnak, aki a mezőnyben túl béna? A kapus az egyik kulcsember a csapatban, a védelem karmestere.
Köszönöm a válaszokat. Én is megye 2.-3.-ban gondolkozom.
#3 - Nem ezt mondtam, de sokszor van olyan, hogy egy baráti focizás alakalmával a mezőnyben leghasznavehetetlenebb embert állítják be a kapuba. Tehát én nem a profi szintről beszéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!