Tippmix tv nézés nélkül?
Figyelt kérdés
Sziasztok ! Nem igazán vagyok érdekelt foci témában ,de most belevetném magam és ezzel kapcsolatban szeretném megkérdezni a véleményeteket. Ha nem nézem meg a meccseket ,csak az eredményeket pl, akkor is mehet a tippmixelés ? úgy értem, hogy nincs mindig időm meccseket nézni , így is lehet " sikerem"? Remélem értitek amire gondolok:) köszi előre is2012. jún. 17. 22:58
1/4 anonim válasza:
Ha jó az érzéked tippekhez és jól elemzed statisztikákat 75%-ba sikeres lehet a maradék 25% az hogy foci gömbölyü és bármi megtörténhet ezért érdemesebb mecsnézés közbe Bwinezni mondjuk.
2/4 A kérdező kommentje:
hú köszi,esetleg valami leírás,útmutató,hogyan tudnék 1 átfogó képet kapni az egészről? valami vezérfonal amin elindúlhatnék?
2012. jún. 17. 23:44
3/4 anonim válasza:
Van a www.eredmenyek.com nevű oldal, itt találsz tabellákat meg régebbi eredményeket is, amik jól jönnek a fogadáshoz.Ha van még kérdésed nyugodtan tedd fel.
4/4 anonim válasza:
tippmix.hu-n Teljes ajánlatnál látsz statisztikát ami 75%-ba kiszürhető mi történik de mint mondtam fociba bármi megtörténhet szal 100% siker nem garantált soha semmikor olykor az egyértelmű meccseknek is olyan végkifejlete lehet ami nem kedvező lásd BL döntő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!