Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogy illeszkedjek be a csapatba?

Hogy illeszkedjek be a csapatba?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. A nevelőapukám és az unokatestvérem kézilabdázik, ezért szoktam járni a fiúk összes meccsére. Ifire, felnőttre egyaránt. Arra gondoltam, hogy nyáron elkezdenék járni a lányokhoz edzésre, mire lesznek a meccsek belerázódnék. Régen a suliban jártam kézilabdázni, tetszett is, hívtak csapatba, de nem kedveltem azokat a lányokat, akik ott vannak. Most országosan jó helyezéseket kap a csapat, mégsem bánom, hogy nem mentem. Viszont szívesen mennék abba a csapatba, ami a község (ahol lakom) lány csapata :) Van fogalmam a kézilabdáról, viszont félek, hogy kinevetnének, amiért béna vagyok. Valamennyi labdaérzékem van, és sportolni is szeretek, de nem érzem magam, olyan hűdeügyes-nek. Ráadásul a lányokat főként névről ismerem csak, meg köszönésből. Az elején biztosan ügyetlen, meg szerencsétlen lennék, plusz több lánynak a barátja is szokott jönni, nézni az edzéseket. És félek, hogy kiröhögnek. Meg az is, hogy a lányok már biztosan összeszoktak, és én meg új lennék.
2012. jún. 17. 15:20
 1/2 anonim válasza:
Vlamikor el kell kezdeni beillezskedni menj oda, kérd meg, hogy mérjék föl, hogy mennyire vagy ügyes, és hogy ha benntartanának a caspatba, akkor segítsenek felzárkózni. Biztosan örülnek egy kis változatosságnak, úőj embernek. Ne halasztgasd, mert késő lezs. Állj oda emelt fővel és mondogasd magdban, hogy megcsinálod
2012. jún. 17. 21:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Fő az önbizalom. ne úgy menj oda hogy te azt gondolod magadról hogy béna vagy. legyél határozott. aztán majd minden jönni fog magától, de azok akik sportolnak általában nem túlzottan "szemetek" ez pláne igaz egy ilyen közösségi sporthoz
2012. jún. 22. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!