Már késő elkezdenem kézilabdázni? (Bővebb lent)
Nos az a helyzet, hogy 19 éves vagyok, 194 cm és 8 éve röplabdázok. Azonban ez idő alatt rájöttem, hogy a röplabda nem igen életképes Magyarországon és kicsit meg is untam. Már évek óta nézem a kézilabdát a TV-ben és nagyon tetszik. Arra gondoltam, hogy ha most felkerülök Pestre ott elkezdek valahol játszani.
Labdákkal mindig is jól bántam, sportos testalkatom van, ilyen korban könnyebben tanul már az ember. 2-3 év alatt bele lehet rázódni és később valami komolyabb eredményt elérni?(Gondolok arra hogy akár profi szinten valami klubnál játszani.)
Normális válaszokat várok!
Várunk a Veszprémben!
Nagy László
Én már 9 éve tanulom a kézilabdát és elég könnyű belejöni. Jó kondíciónak kell lenni és fürgének ha szélső akarsz lenni mint pl én.
Esélyed van arra hogy megtanuld de 2-3 én hogy egy profi csapatba bekerülj elég minimális/csekély rá az esély.
Nagyon nehéz egy eleve összeszokott csapatba beállni úgy hogy "a rendszer" tagja legyél te is.
De sok sikert kívánok neked mert ha ez a terved akkor sikerülni is fog:)
Ne add fel és menni fog:)
19 évesen nem hiszem hogy be fog kerülni profi csapatba..
de hobbinak is nagyszerű ez a sportág játsz egyesületekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!