2 hónap alatt lehet belőlem profi kosaras? 18/L
193cm vagyok, úgy érzem a magasságomat itt tudnám kamatotztatni a legjobban.
Sokan mondták, hogy van labdaérzékem, tesiórákon is mindig a srácokkal fociztam és kosaraztam. :)
A zsákolás is majdnem megy, mégcsak a gyűrűt tudom megérinteni, de találtam a neten egy edzés módot az "Air alert 3-mat", azzal tudok majd, és azt vettem észre, hogy profi női kosarasok között a világon, kb 5 nő az aki tud zsákolni:)
Egyébként hogy kerülhetek be a hazai nagy csapatokba (Győr, Sopron)? Szerintem néznének egyet, ha tudnék zsákolni, mert azt vettem észre, hogy idehaza a bajnokságban senki sem képes rá.
Csak bemegyek és ha tényleg jónak találnak , akkor egyből be is tesznek a csapatba, vagy ennek mi a menete?
Előre is köszi a válaszokat:) 18/L
járj ki az utcákra kosarazni.
meglátsz pár srácot, délután, és játszol velük.
hiába vagy magas, ha béna vagy és lassú...
lásd a Brontoszaorusz...magas volt, és nem tudott kosarazni...
Azért ez ennyire nem egyszerű:)
Kiemelkedő állóképességre van szükség, a labdaérzék, a csapatjáték, a védekezés, mind hozzátartozik a játékhoz.
2 hónap alatt max az alapokat tudod elsajátítani.
Centerrel elég sokat szabálytalankodnak, büntetőt is jól kell dobnia. A védekezésnél, lepattanószedésnél mind kiemelkedő szerep jut neki.
Szoktak lenni válogatók, a sportmenedzserek szakosodtak erre, hogy neked csapatot találjanak, vele kéne felvenned a kapcsolatot. 18 évesen már elég idős vagy, kiemelkedő tehetséget kell mutatnod, hogy foglalkozzanak veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!