Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » 14 Évesen szeretnék tollasozni...

14 Évesen szeretnék tollasozni. Mondtok részleteket?

Figyelt kérdés

Osztálytáborban megtetszett és elég sokat játszottunk. Ideke lenne újra sportolnom(3évet kosaraztam de abbahagytam 6-ban. Kevesebb időkre volt RSG, röpi, foci,aerobic,úszás-asztma miatt). Hogyan hol tudnám elkezdeni komolyabban tanulni a tollast? (Bp 4.ker és 8.kerbe járok suliba. Lehetőleg pesten szeretném ugy hogy senki se ismer senkit tehât ne legyek *uj lany*) és jovo szeptemberbe szeretnem kezdeni

koszonom

lany vagyok

2012. jún. 12. 21:36
 1/2 A kérdező kommentje:

Esetleg a pingpong is érdekelne ha tollast nem lehet tanulni.

Pingpongban nem tudok "furfangosan" ütni csak ugy ahogy ep eltalalom a labdat es nem tudom visszaadni a trukkos labdakat(barati merkozesen jol jatszom). Tollasban meg csak magasan tudok jatszani ugy hogy biztis eltalaljam a labdat.

De h jarnek edzesre akkor ott eppen ezeket fogjak megtanitani nem?

2012. jún. 12. 21:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha aktuális még a kérdésed, akkor több megoldást is tudok ajánlani. A IV. kerületben több tollaslabda csapat is van, ahova bekapcsolódhatsz. :-)

Indulásként hívd a Diaboló SE-t: Kiss Péter: 06-20-943-50-24

2012. aug. 2. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!