Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » UEFA EURO2012 Junius13,...

UEFA EURO2012 Junius13, szerintetek hogyan alakul?

Figyelt kérdés

1) 19:00 Denmark - Portugal

2) 21:45 Holland - Germany

focirajongok, szerintetek hogyan alakulnak ezek a mecsek?

2012. jún. 12. 18:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Dán-Portugál x2

Holland-Német szintén

2012. jún. 12. 19:57
 2/8 l-zsolt válasza:

A holland németre inkább a narancsra tippelnék, nekik szinte kötelező a pontszerzés.

A reális mérkőzések előtt egy lengyelek által kifejlesztett böngésző alapú focimenedzser előre "játssza" az EB mérkőzéseit, természetesen reális játékosnevekkel, természetesen 3D-ben is elérhető meccs nézővel.Nos, a ma esti mérkőzések szimulációja alapján Nederland - Deutschland 3:1, link: [link] és Danmark - Portugal 1:1 Link: [link] .Te is megnézheted az alig 20 perces mérkőzés szimulációkat a fenti linkeken, mig a reális meccsekre vársz.

2012. jún. 13. 16:39
 3/8 anonim ***** válasza:

Ne alapozz már egy programra.

Az meg szerintem hülyeség,hogy a hollandoknak kell a győzelem..miért,a németeknek nem?..

2012. jún. 13. 16:43
 4/8 l-zsolt válasza:
De igen, csakhogy a hollandokat nem irhatjuk le a csoportkörben már, mikor kezd körmükre égni a gyertya, összeszedik magukat Van Persiék.A német meg nyugisan várhat mégegy kört, mert már van 3 pontjuk.Szerintem nem teszik oda annyira magukat a narancsosok ellen.És ha igen, akkor se feledjük, hogy Hollandia a VB ezüstérmese volt, van ereje.
2012. jún. 13. 16:50
 5/8 anonim ***** válasza:

És ha a portugálok is nyernek?

Akkor mindenkinek 3 pontja lesz..Vagy netalán a dánok behúzzák a meccset,akkor nekik 6..rögtön nem olyan kecsegtető a németek helyzete.

Nem hiszem,hogy ma hátradőlnek,és nyugodtan focizgatnak majd..

2012. jún. 13. 16:58
 6/8 l-zsolt válasza:
Talán igazad van, ez igy egy igazi halálcsoport lett, főleg miután még a dánok is győztek.Ami a szimulációt illeti, én csak érdekességként linkeltem be.Van, ki polippal jósoltat, van ki inkább megnéz egy ilyen meccset.
2012. jún. 13. 17:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Jó,nem is kötekedésképpen írtam:)

Bár a polip azért tudott:D

2012. jún. 13. 17:13
 8/8 l-zsolt válasza:
Ja, de szerintem csupán kedvelte a spanyol zászlót:)
2012. jún. 13. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!