Real Madrid vagy FC Barcelona?
Figyelt kérdés
És nem az idei teljesítményre vagyok kíváncsi!
Nekem évek óta a Real Madrid!
2009. júl. 3. 17:44
11/19 anonim válasza:
Figyelmetekbe ajánlom ezt a kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__labdajatekok__31..
13/19 anonim válasza:
owen nem volt itt az igazi ok, azt aláírom, de pl niselrooy gólkirály lett itt, robben sztem tavaly az egyik legjobb volt a tavalyi (sztem eddigi legrosszabb real-évben), vannavaro emg csak ebben az évben, anak is a végén lett gyenge, előtte királyul védekezett és oylan kemény volt h hihetetlen... aláírom h van oylan eset h a realban elsüllyedt játékos, de a barcában is, meg a világ összes csapatában egyaránt
14/19 anonim válasza:
F.C. Barcelona! Rivaldo miatt kezdtem el nézni a meccseiket, azóta nagy fan vagyok. A Madrid utálatról meg ennyit: döntsd el, a Barcának szurkolsz, vagy a Madrid ellen!
15/19 anonim válasza:
Én 100%-ban a FCBarcelonát szeretem.Sztem még az új szezonban is jobbak(úgy hogy a Madrid felvásárolta Kaká-t és Ronaldo-t)
16/19 anonim válasza:
ez attól függ, ki melyik csapatot szereti!! én a barcelonát szeretem, de a real madriddal sincs semmi bajom. de azért örülnék ha a barca nyerné meg!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!