Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Real Madrid vagy FC Barcelona?

Real Madrid vagy FC Barcelona?

Figyelt kérdés

És nem az idei teljesítményre vagyok kíváncsi!

Nekem évek óta a Real Madrid!

2009. júl. 3. 17:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%

Nyílván nem az ideire vagy kíváncsi, hisz madridista vagy :D Ha azt vesszük figyelembe, hogy a Madrid több dolgot nyert pályafutása során (Bl, Bajnokság stb.) Ez igaz. Mindig is ők voltak a történelem során a királyi család kegyeltjei, míg a Barcelona és szurkolói voltak a "lázadó" katalánok. A Madrid mindig is csak vásárolt, nekik a foci ebből állt, míg a Barcelona mindig is a saját nevelésre adott :) A Barcelona egy család, a Real Madrid meg a "sztárok" közös munkahelye (erre nem tudok jó hasonlatot :) ). Azt szerintem senki se vonja kétségbe, hogy a Barcelona mint nevelőegyesület mennyivel több minőségi játékost tett le az asztalra, mint a Real Madrid, még elfogultan se lehetne fordítva látni ezt.

Persze a Madridnak is van Casillasa, meg Raulja, de hogy ahogy a klasszikusokat idézzem, az Eb az a hely ahol a spanyolok játszanak a Real Madrid játékosai ellen :D

Szóval adott 2 filozófia: 1. Neveljünk fiatal tehetségeket kis koruktól fogva, akikből a legjobbak kerülnek majd ki vagy 2. Minek törjük magunkat a fiatalokkal, majd úgyis megvehetjük őket később ha nagy nevek lesznek :)

Nos, nekem a Barcelona jobban tetszik :D

2009. júl. 3. 18:46
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Előttem szóló teljesen jól leírta azt hogy mi az alapvető különbség a két klub között. Barca remek focit játszott az elmúlt szezonban, megnyertek mindent, de el kell ismerni a Real Madridot is, hiszen a legeredményesebb csapat jelenleg a világon. :( :D Igaz az utóbbi 5 évben a BL nyolcaddöntőkőn nem tudtak túl jutni, de el kell ismerni őket. :) VISCA BARCA!
2009. júl. 3. 19:20
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is teljesen mértékbe egyetértek az első válaszolóval. A másodiknak meg csak annyit mondok, hogy nem a Real a világlegeredményesebb csapata...:)
2009. júl. 3. 19:29
 4/19 anonim ***** válasza:
44%
real madrid! mindig is ba real volt a kedvenc csapatom. és a barcelonát meg mindig is utáltam:)
2009. júl. 3. 20:08
 5/19 anonim ***** válasza:
Lehet hogy benéztem, de ha nem a Real akkor melyik a világ legeredményesebb csapata? (második kommentelő voltam :D a kérdés pedig a harmadik kommentelőhöz fűződik :D)
2009. júl. 3. 20:23
 6/19 A kérdező kommentje:

AC Milan-ra gondolsz mint "legeredményesebb"?

A Real Madrid is mondják. De itt vannak a tények:

Milan: Real Madrid

17 bajnokság 31 bajnokság

5-5 kupa és szuperkupa 17 kupa

7 bl 8 szuperkupa

2 kek 9 bl

5 európai szuperkupa 2 uefa kupa

3 világkupa 3 világkupa

Nos ezekután döntsétek el ti ;)

2009. júl. 3. 20:38
 7/19 A kérdező kommentje:
Úúúú hogy írta.... :S Remélem olvasható.
2009. júl. 3. 20:39
 8/19 anonim ***** válasza:
77%
Hajrá Milan...egy elfogult lány :D
2009. júl. 3. 22:10
 9/19 anonim ***** válasza:
hát sajnos nem. vagyis olvasható, de nem érthető. amugy tényleg a real madrid a legeredményesebb:)
2009. júl. 3. 22:11
 10/19 anonim ***** válasza:

Ezekkel a sztárvásárolgatásokkal az a baj a real-nál hogy tönkreteszi a sztárokat.Nagyon lecsökkent a teljesítményük mióta a Realban vannak.Jó példa erre Owen, Van Nistelrooy,Robben, Cannavaro és még lehetne sorolni őket.

Szerintem Kakának és Ronaldonak is ez lesz a veszte. Raul Albiolnak szerintem menni fog a játék mert ő rutinos már a spanyol bajnokságban.

2009. júl. 4. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!