Real Madrid vagy FC Barcelona?
És nem az idei teljesítményre vagyok kíváncsi!
Nekem évek óta a Real Madrid!
Nyílván nem az ideire vagy kíváncsi, hisz madridista vagy :D Ha azt vesszük figyelembe, hogy a Madrid több dolgot nyert pályafutása során (Bl, Bajnokság stb.) Ez igaz. Mindig is ők voltak a történelem során a királyi család kegyeltjei, míg a Barcelona és szurkolói voltak a "lázadó" katalánok. A Madrid mindig is csak vásárolt, nekik a foci ebből állt, míg a Barcelona mindig is a saját nevelésre adott :) A Barcelona egy család, a Real Madrid meg a "sztárok" közös munkahelye (erre nem tudok jó hasonlatot :) ). Azt szerintem senki se vonja kétségbe, hogy a Barcelona mint nevelőegyesület mennyivel több minőségi játékost tett le az asztalra, mint a Real Madrid, még elfogultan se lehetne fordítva látni ezt.
Persze a Madridnak is van Casillasa, meg Raulja, de hogy ahogy a klasszikusokat idézzem, az Eb az a hely ahol a spanyolok játszanak a Real Madrid játékosai ellen :D
Szóval adott 2 filozófia: 1. Neveljünk fiatal tehetségeket kis koruktól fogva, akikből a legjobbak kerülnek majd ki vagy 2. Minek törjük magunkat a fiatalokkal, majd úgyis megvehetjük őket később ha nagy nevek lesznek :)
Nos, nekem a Barcelona jobban tetszik :D
AC Milan-ra gondolsz mint "legeredményesebb"?
A Real Madrid is mondják. De itt vannak a tények:
Milan: Real Madrid
17 bajnokság 31 bajnokság
5-5 kupa és szuperkupa 17 kupa
7 bl 8 szuperkupa
2 kek 9 bl
5 európai szuperkupa 2 uefa kupa
3 világkupa 3 világkupa
Nos ezekután döntsétek el ti ;)
Ezekkel a sztárvásárolgatásokkal az a baj a real-nál hogy tönkreteszi a sztárokat.Nagyon lecsökkent a teljesítményük mióta a Realban vannak.Jó példa erre Owen, Van Nistelrooy,Robben, Cannavaro és még lehetne sorolni őket.
Szerintem Kakának és Ronaldonak is ez lesz a veszte. Raul Albiolnak szerintem menni fog a játék mert ő rutinos már a spanyol bajnokságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!