Ki a jobb angol középpályás?
Figyelt kérdés
a jól lövő Lampard? A csupa szív Gerrard? esetleg a csodálatosan passzoló Carrick? vagy netán Barry?2009. júl. 1. 10:08
3/12 anonim válasza:
szerintem gerrard és lampard kb ugyanolyan jó.carrick nem egy nagy szám. barryt meg nem ismerem.
5/12 anonim válasza:
Gerrard a legjobb ezek közül, Lampard is jó, Carricket nem szeretem akkor inkább Scholes:D Barryt még nem láttam játszani. Viszont azt hallottam Ashley Young is jó játékos. Ő asszem angol és középpályás is.
6/12 anonim válasza:
Lampard, Gerrard ,Carrick, Barry is remek futballista, de úgyérzem angol középpályások közül a legjobbak: Joe Cole, Steven Gerrard, Frank Lampard, Carrick..
7/12 anonim válasza:
carrick védekező középpályás inkább
higgadt jól passzol, jól védekezik, a posztjára kiváló
gerrard és lampard a támadásokhoz tud hozzátenni
9/12 anonim válasza:
Carrick? ugyan már... Gareth Barry csodálatos játékos. Gerrard a Liverpool ékköve. Lampard a chelsea és az angol válogatott nagyratartott játékosa. Mind jó játékos, kivéve carricket szerintme ő egy szar játékos. Egyébként figyeljétek meg Jack Wilsheret és Aaron Ramseyt. pár éven belül sztárok is lehetnek (3-4 év)
10/12 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom. Szerintem Carrick is nagyon jó játékos. Nézzétek csak meg ahogyan beül a védelem elé és ahogy lekapcsolja az ellenfél támadásait. Nézzétek meg nem egy csoda passzt nyomatott már előre és a passzai 90%ban pontosak.
2010. febr. 13. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!