Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit tehetek, hogy jobban...

Mit tehetek, hogy jobban focizzak? 13 éves vagyok.

Figyelt kérdés
Általában védő vagyok, de szeretek középpályán is játszani

2012. máj. 31. 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:
gyakorolni próbáltál már? csak ugy hogy ülsz és itt kérdezgetsz nem fog menni jobban menj ki a pályára nyomass sprinteket lőjj kapura stb... meg járj edzésre
2012. máj. 31. 20:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Ennyi, gyakorlás teszi a mestert és fociban tényleg így van.
2012. jún. 2. 11:54
 3/5 anonim válasza:
Egyet értek az első kommentelővel, ne kérdezz, focizz!
2012. jún. 2. 13:55
 4/5 valvehead válasza:

Szerintem több dologból tevődik össze. A kondíció az egyik, amelyiket tényleg magadnak, munkával kell megszerezni.

A második a rutin, amely "megszerzéséhez" nem csak a játszott órák száma segít, hanem fontos tényező a színvonal. A foci csapatjáték, rossz csapatban nem tudsz fejlődni. Ne játsz olyanokkal, akik össze-vissza szaladgálnak, nem passzolnak, mindenhonnan rálövik, stb... Szóval próbálj minél magasabb szintű csapatba kerülni, és ne keseredj el, ha cserepadra kerülsz. Szerintem jobb a Barcelonában a cserepadon ülni, mint egy magyar megye 2-ben a bajnokcsapat sztárjának lenni.

Még egy jótanács: nagyon vigyázz a lábadra, könnyű begyűjteni egy sérülést. Rossz lábtartással (akár rossz technikával történő kapuralövéssel) pedig hamar ízületi kopás keletkezik.

2012. jún. 2. 14:31
 5/5 Querocha válasza:

Gyakorolj teniszlabdaval, dekazz vele, probalj azzal labdavezetesi gyakorlatokat csinalni.

Ezenkivul tanulj meg tancolni, ismerkedj meg a mozgaskultura vilagaval. A csapattarsaidnak, vagy az ellenfeleidnek ugy is megfelel az amit az edzo lead. De te mar nagy lepest tettel, azzal, h csinaltal itt egy topikot.

Vagy ismerj meg harcmuveszeti stilusokat, vagy a boxot.

Nezd meg youtubeon tim Cahillt, o boxol hobbikent, es mikor szoglet van, minden pontrugassal ot keresik.

De mindenekelott legy motivalt, h jobb akarsz lenni.

En futballista akartam lenni, nem jott ossze. De remelem neked minden faszan fog menni. Ha akarod, sikerulni fog akarmi az eletben. Es ne torodj azokkal, akik bantanak, ok nem lesznek jobbak soha, mert lusta disznok, akiket jol seggbe lehet rugni majd.

2012. jún. 11. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!