Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Irjatok olcsón elkészithető...

Irjatok olcsón elkészithető és finom ételeleket és italokat?

Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 11:12
 1/5 anonim válasza:

Rántott húsos palacsinta

Kisütöd sósan a palacsintákat. Tölteléknek készítessz darált húsból szószt. Én bolognai alappal szoktam! Meg töltöd vele a palacsintákat, és kipanírozod, majd kisütöd. Nekünk ez az egyik kedvencünk! Tartár mártás hozzá, vagy majonézes kukorica saláta! Picit idő igényes, de megéri! :)

Hasonló alapanyagokból készíthetsz "lasagne-t"

Lehet kapni lasagne tésztát, kifőzős sós vízben, a tölteléket ugyanúgy elkészíted mint az előző esetben. Egy jénai tálat kivajazol, az aljára teszel tésztát majd rá a töltelék arra reszelt sajt majd megint tészta....és ilyen sorrendben ameddig lehet. És egy picit összesütöd a sütőben! Szerintem ez is nagyon finom. És nem kell hozzá sok minden!

2009. jún. 29. 12:00
 2/5 anonim válasza:
Bocsi "kifőzöd" :)
2009. jún. 29. 12:01
 3/5 anonim válasza:
57%
és ezt miért ide írtad?
2009. jún. 29. 19:12
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm irhatok még.
2009. jún. 29. 20:00
 5/5 anonim válasza:

Ez nagyon olcsó és egyszerű és én szeretem! :)

Felbontasz egy paradicsomos fehérbab-konzervet. Jó forróra megmelegíted a mikróban, vagy a gázon, de vigyázz, mert könnyen leragad, leég. Közben beteszel két szelet toast kenyeret pirítani. (ha nincs toastered, vegyél!) :) Amikor megvan a pirítós, megkened vajjal, vagy margarinnal és utána kis kockákra vágod, majd egy tányérba teszed a kockákat, leöntöd a forró babbal és jó vastagon megszórod reszelt sajttal. Ha nagyon szereted a húst, lehet virsli karikákat is tenni a babhoz. (esetleg fűszereket)

Én nagyon szeretem és az angoloknál nemzeti eledel! :)

Jó étvágyat!

2009. júl. 6. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!