Elégedettek vagytok a BL eredményével?
Kinek szurkoltatok? Én erősen dührohamot kaptam... ;)
Bayern ♥
1 épkézláb helyzetünk volt amit kalou rálőtt
nektek lehet hogy 100 kapuralövésetek volt de a legtöbb jó 4 méterrel mellé
lehet hogy volt 10 helyzetetek nekünk csak egy de drogba kihasználta úgy hogy már hatalmas volt a nyomás mindenkin
utána 11 est kaptatok de kihagytátok(ennél nagyobb helyzet nincs) aztán a végén remegett a lábatok
undorítóan játszott a chelsea(már nem is szimpatikus de megérdemelten nyert)
a focit gólra játszák nem pedig helyzetre
mért szidjátok a chelsea-t?
robben bűntető???
swensteiger???
ott volt a lehetőség
vezettetek 1:0 rá és 10 perc se volt hátra
kihagyhatatlan helyzeteket hagytatok ki
realt is bűntetőkkel vertetek meg
a barca is nyert helyzetett adott el
miről beszélünk???
a foci mostoha
és amikor én 4 kapufát lőttem 1 meccsen akkor az ellenfél a szar?
ha q bayern tud játszani ő nyert volna
a bunker foci nem foci????
de hogy nem csak nem izgalmas...
itt nem az volt a lényeg hogy szép legyen hanem hogy nyerni kell. ennyi....
ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a h.lye
a bayern a h.lye a chelsea meg a drukkerei úsznak a boldogsága tőzsde el... divat drukker majom.... én ismerek olyant aki 10 éve a chelseanak drukkol ő megmondta tegnam nem szabad leírni a chelseat. ma azt mondta a chelsea 1 szöglet ből lőtt gólt robben meg tanuljon meg beadni meg bűntetőt rúgni....
egy shake drukker....
megérdemelt győzelem volt
és amit leírtam gondolkozzatok el rajta hogy ez mennyire igaz... divat majmok...
figyi én azt mondom minkét oldalon vannak. mék jottetek rá hogy a foci a szerencse játéka.... de attól mért kell fikazni?
a barca ellen mi is kieshettunk volna de ti is a reál ellen.mekkora maknak kell lennie hogy annyian kihagyják???
ott ti voltatok a szerencsések nem a chelsea. akkor ti sem erdemeltetek meg a kupat? mi a különbség? semmi... nem volt egy szépség díjas győzelem de nem te se vállalod be egy ilyen mérkőzésen a legnagyobb cseleket a nagy gólokat inkább losz 2 pici gólt mint egy óriásit
ugyan már AC Milan szétverte volna mind2-t xD
amúgy én cselzifan vagyok de itt a bayern tényleg jobban játszott.
Amúgy meg: Mibe fojtja a Bayern a bánatát? Hát Drogba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!