Elégedettek vagytok a BL eredményével?
Kinek szurkoltatok? Én erősen dührohamot kaptam... ;)
Bayern ♥
Nem csak te..
Szerintem mindenki tudta hogy a bayernnek kellett volna megnyernie,. hazudik aki azt mondja hogy nem. Neked is csak azt tudom mondani , hogy ne kattogj ezen, ez nem az eddigi legnagyobb meccs volt, a cs.cska chelsearől meg mindenki tudja hogy sz.r .. röviden ennyi
Ez úgy hangzott, kedves emberek, mint amikor utánakiabál az utcán a távolodó nőnek a porban ülő, zokogó, elhagyott szerető, hogy ronda vagy, mindig is utáltalak, az ágyban sem vagy jó, fúúúj!
Ha egyszer az angolok nyertek, akkor az angolok nyertek. A tisztességes ember meg feláll és megtapsolja a győztest, még akkor is, ha nem neki drukkolt. Nem fikáz, nem anyázik, hanem elismeri a vereséget és a győzelmet! (De képzeljük csak el, hogy a Fradi szurkolói állva tapsolják az Újpestet meccs után, ha az Újpest nyert, vagy fordítva. :o)))
Engem is bosszant egy kicsit, nagyon régóta Bayern szurkoló vagyok (és Arsenal), azóta kb. mikor még anno Mehmet Scholl odaigazolt.
A Chelsea megint játszotta a f*stalicska védekezős fociját, volt vagy 2 kapura lövésük 90 perc alatt. Egy épkézláb támadást nem tudtak vezetni.
Robbenék viszont rengeteg helyzetet hagytak ki, simán eldönthették volna a meccset. Bosingwa is lazán sárgát kaphatott volna többször is.
Ha Ribéry a pályán lett volna végig, sztem más eredmény születik.
Sajna a focit nem "megérdemli" alapon játsszák.
Azért grat a Chelseanek, bár nem érdemelték meg. Remélem felhagynak ezzel a defenzív játékkal, mert elég kiábrándító.
Kaptak egy gólt, kiegyenlítettek nem?
Kifogtak egy 11est,a végén szintén fordítottak megérdemlik a győzelmet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!