A röplabda az női sport?
Vagy csak inkább a nők körében népszerű?
Mert én tv-ben például sosem láttam még férfi röplabdát, sem sima röpit, sem strandröplabdát. Női röplabdát már láttam a tv-ben nem is egyszer, mind a simát, mind a strandröplabdát.
Rosszul kapcsoltam be a tv-t? Nagyon régóta nézek különböző sportokat a tv-ben, több éve meg van az összes sport tv csatorna. Sohasem láttam még férfi kézilabdát.
Mikor szokták adni a tv-ben, hajnali 3-kor?
Az igazi dinamikus "erőröplabda" a férfiak genetikájához és testfelépítéséhez alkalmas. A világon mindenhol szeretik a röplabdát. Magyarországon is, csak nem becsülik meg. De nyugodtan nézz meg youtubon pár videót legyel, olasz bajnokságról, vagy valamilyen világversenyről és utána hívd őket 'homoszexuálisnak'...
ui.: egy kis b*zi vagy!
4. ezt benézted! Jó pár éve röplabdázom, és jelenleg az ismeretségi körömben a legjobb pasik röplabdások, és nem, egyáltalán nem homoszexuálisak. :)
Hogy a kérdésre válaszoljak, nincs úgy felkapva ez a sport, mint a foci, és így kevesebbet adják tv-ben. Nem csak nők körében népszerű, ahogy előttem is írták, a legbrutálabb ütők férfiak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!