Romeo6666 kérdése:
Külföldre szeretnék kimenni focizni. (Ausztria, Anglia ) 4.5. osztály. Valaki segítene?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok 12 éve focizok körülbelül... Volatm nb3-ban megye 1 ben is de most megye 2-ben játszok... ifibe 2. helyezett lettem a góllövő listán de a felnőttbe is rúgom a gólokat és érzem több van bennem szeretnék külföldön focizni :) a válaszokat előre is köszönöm2012. ápr. 14. 21:00
1/5 anonim válasza:
A megye II. az a magyar ötödosztály (hacsak nincs a megyédben megye I/B), onnan az angol ötödosztály elég nagy ugrás lenne. Szerintem ha ilyen jó vagy, először menjél NB III/NB II-be, utána esetleg van esélyed, megye II-vel nehéz lesz magad eladni. Osztrák alsóbb osztályokra valszeg jóval nagyobb esélyed van. Ha ilyen szándékaid vannak, tényleg azt mondom, hogy próbálj bekerülni az NB II-be, esetleg több lépcsőben, pl. "térj vissza" az NB III-ba.
2/5 anonim válasza:
Javítás: Osztrák alsóbb osztályokra valszeg jóval nagyobb esélyed van, mint az angol League Two-ra vagy a Conference-re.
3/5 A kérdező kommentje:
Voltam Nb 3-ba is !!!
És most megyében 2. vagyok a góllövő listán :)
Nekem osztrák alsóbb osztály is megteszi kezdésnek.. aztán ott szépen lassan minél feljebb :)
2012. ápr. 24. 00:49
4/5 A kérdező kommentje:
Illetve hívnak vissza nb 3-ba is... de én nyártól már külföldön szeretnék játszani :) mert nagyon nagy formában vagyok.. több csapat is akar de megye 1 meg 1-2 nb 3-as csapat... de én már pénzért szeretnék focizni és osztrákba jóval többet lehet keresni mint itt :)
2012. ápr. 24. 00:51
5/5 anonim válasza:
Hát akkor keress fel alsóbb osztályú osztrák csapatokat! Koplárovics Béla is ott nyomja asszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!