Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogyan sikerülhetne több...

Hogyan sikerülhetne több cselt tanulnom, a bicikli cselnél pl. miért nem tudom áttenni a bal lábamat rajta? A jobbal megy de a ballal nem sikerül.

Figyelt kérdés
És leszerelni azt, aki átakar cselezni? Milyen módszerek vannak ezekre a dolgokra?
2009. jún. 9. 16:49
 1/4 A kérdező kommentje:
azt még kifelejtettem hogy a labdát ha jön magasról, vagy passzolnak hogy tudom úgy levenni, hogy ne guruljon el, pattogjon vagy hasonló. Kösz a válaszokat előre is!
2009. jún. 9. 16:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezt ne itt kérdezd meg... menj ki egy pályára, és kérd meg a profibbakat, hogy mutassanak pár trükköt. Utána már csak rengeteg gyakorlás kell.

Mivel nem hiszem, hogy testi fogyatékos lennél, így egyedül a sok gyakorlás segít, hogy meg tudj csinálni valamit.

2009. jún. 9. 16:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Sok gyakorlás. A IabdaIevéteIt én úgy gyakoroItam hogy feIdobtam a Iabdát a Ievegőbe és próbáItam úgy Ievenni hogy ne pattogjon eI. Mostmár a Iábomon is marad.
2009. jún. 10. 21:45
 4/4 anonim válasza:

1 tipp:

Hogy ne pattogjon a labda az ellenfel passzanal labbal vedd le!Oztan csak futnod kell!

2009. jún. 22. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!