Manchester United vs. FC Barcelona! Melyik a jobb?
2012. márc. 2. 14:31
1/11 anonim válasza:
Barcelona a kerete is sokkal erősebb aki mást mond hazudik vagy csak simán utálja a barcelonát
2/11 anonim válasza:
Látom az a menő hogy aki a barcának szurkol az divat.. Sose szurkoltam más csapatnak és nem is fogok de divat vagyok mert te annyira ismersz engem. De ha szerinted a MU jobb akkor nem sokat értesz a focihoz... BL döntöbe se volt esélye a MU nak és keretre is sokkal erősebb a Barca...
3/11 anonim válasza:
Barcelona. Nézd meg a tavalyi BL döntő statisztikáját: [link]
4/11 anonim válasza:
na ne ezen 1 oráig nevetem ti divat barcások mint az osztálytársaim HAJRÁ MANCHESTER UNITED és FRADI és ha egy mu védö izombol felrugná a messit lehet hogy 10 évig ápoláson volna a barcánál mindenki jobb de azért megnézném messit egy fradi vs ujpest mérközésen
5/11 anonim válasza:
Gyerek, bebaszva ne irkálj, ha ráülök a billentyűzetre értelmesebbet írok, mint Te.
6/11 anonim válasza:
Egyértelmüen Manchester. Aki mást mond az divat-katalán. Nekik a szinházban helyük nem a pályán :)
7/11 anonim válasza:
Neked meg a kórházban lesz a helyed
8/11 anonim válasza:
Csak hülyütem :D. Egyébként én barcás vagyok, ezért is mondom pket.
9/11 anonim válasza:
Most 2013-ba a Barcelona. De a 2000-es évek elején meg a Manchester United
10/11 anonim válasza:
mi az a blánkeszter punájtid ?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!