Miért hajtják azt hogy a Real Madrid jobb mint a Barcelona?
Higuain?
Kaká?
Benzema?
Özil?
Ezt én mondom Barca drukkerként
higu-benzema egy rakat gagyi.
20 helyzetből lőnek 1 gólt, az a szerencséjük h a spanyol kis és középcsapatok nb1 szinten vannak.
Kaka annyit ér már mint a neve mutatja
Özil meg régóta nincs formában. Egy félidő után lemerül a srác.
Ramos, Pepe, di María, XABI ALONSO ők sem kiemelkedők?
Azért ne mondd nekem hogy Buszkecc vagy Maszkeráno jobb mint Alonso mert akkor ott valami nagy gond van.
Egyébként most a Barca-nál is eljött az az idő ami pár éve a Real-nál: gyengül.Semmi sem tarthat örökké, lásd pl Schumi.
Egy normális edző még meg tudná állítani de Pep?!Vicc az az ember.Vesztett állásba beküldi húdenagyonnagyfeldezett Cuenca-t, hogy ő majd megváltja a Barca-t.Röhejes.Mindenkinek erekciója van a Barca labdatartási aránya miatt, amivel semmire se megy.
És igen szerintem a Blankók jobbak mint a Katalánok, már csak Mou miatt is...
Utlsó,te madrid drukker....
Szerintem egyforma szinten vannak.
(4. vagyok)
Erre nem is tudom mit írjak.
Egy olyan színész mint buszkecc vagy maszkeráno örülhet ha század annyira jó lesz mint Alonso; ugyan olyan szint, jót nevettem köszi :D
Mert most (hangsúlyozom jelen pillanatban) jobban állnak a Barcelonánál.
Ez nem feltétlen fog kitartani az egész szezonban, de most tényleg valamivel jobbak. A barca vendégként most "siralmas", de ez még változhat, a bajnokság hosszú.És ez látszik is, pl.: a Milan meccse fantasztikus volt, a hétvégi borzalom.
De én hiszek benne, hogy több van a Barcelonában, mint amit 1 hónapja mutatnak.( a szezon elején piti felkészüléssel leverték a Realt, akik akkor is ilyen formába voltak, mint most)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!