Ha sportra, azon belül teniszre akarok fogadni, milyen tényezőket kell figyelembe vennem?
Én teniszre egyáltalán nem fogadnék. Nagyon-nagyon sokszor bukik a papírforma, legalábbis a többi sportághoz képest jóval többször. Elég egyetlen egy rossz mozdulat is akár, és a toronymagas esélyes, akire 1.01-es odds van, feladja, így máris bukó. Nem egy ilyen meccs volt már a világtörténelemben. :(
Arról nem is beszélve, hogy ha van egy kis eszed, akkor 1.1-1.2 alatt csak ritkán fogadsz, mert bár nagyon csábítóak és szinte tutinak tűnnek, ezeken a legkönnyebb elhasalni. Ami meg efölött van, az mindig rizikós (teniszben leginkább).
én szinte mindig fogadok teniszre.
Mert pont ez benne a jó, h bármikor lehet meglepetés.
Bár én úgy szoktam h van egy szelvényem (vagy több) ami csak focis és még egy amin tenisz, jégkorong vagy amit épp fogadni akarok.
És igen, a formát nagyon érdemes figyelni vagy h írtak-e olyat mostanában h van egy kisebb sérülése és az aktuális ellenfél elleni mérleg. (itt is mint más sportban szokott olyan lenni h egy-egy játékos szinte képtelen megverni a másik)
Pl olyan gyakran van h van egy kisebb hátsérülése, de játszik. A legfontosabb azért a világranglistás helyezés.
Persze tuti tipp nincs.
az, h férfi vagy női a kiszámíthatóbb...
sztem a női inkább az ahol gyakrabban borul a papírforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!