Fociban hogy tudnék egy nagyoooon jó kapusnak is golt rugni? Egyszóval hogy legyek jó csatár?
Próbálj "ütemtelenül" lőni, amikor nem számít rá.
Üdv!
Leftlegged Player :)
a fiúk 11-esről nem engedik hogy rúgjam ha szaladok akkor meg olyan ideges vagyok hogy nem tom belőni
ja 10 éves vagyok
"ha szaladok akkor meg olyan ideges vagyok hogy nem tom belőni"
Ha elég rutinod lesz, lehiggadsz majd, és pontosabb lesz a befejezés. A büntetőrúgás meg külön műfaj.
Üdv!
Leftlegged Player :)
Szerintem a rúgást kellene nagyon gyakorolnod.
Először a pontrúgást, hogy ha elrúgsz egy álló labdát, az mindig oda menjen, ahova szeretnéd. Mondjuk gyakorold, hogy mindig a kapu jobb felső sarkát lövöd ki, aztán váltás, bal felső sarok, és így tovább.
Aztán mehet a kapásból lövés, dobják vagy rúgják neked a labdát, és anélkül, hogy megállítanád, már lősz is lendületből, és a labda mindig oda menjen, ahova célzol.
Ha ezekben profi vagy, akkor már az éles helyzetekben is biztos el tudod rúgni a kapus mellett/fölött/alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!