Az edzőm szerint rosszul fogom a pingpong ütőt. Mi erről a véleményetek?
Erre egy analógiát tudok mondani. Régen 2 ujjal gépeltem, viszonylag gyors volt, de szerettem volna fejlődni. Így kitaláltam, hogy nagyjából melyik ujjammal melyik billentyűt nyomom meg. Az elején nagyon lassan haladt, viszont 1-2 hónap alatt megszoktam. Azóta dupla olyan gyorsan gépelek, mint előtte.
Az ilyen átszokások mindig nehezek, de hidd el, hogy ha képes vagy átszokni sokkal jobb leszel, mint előtte voltál! Igen, az alapoktól fogod kezdeni, de gyorsabban fogsz fejlődni, csak akaraterőre és kitartásra van szükséged. Most lehet, hogy úgy gondolod, hogy nagyon jól játszol. Ha viszont sikerül áttérned a helyes fogásra lehet, hogy nevetni fogsz ezen a kijelentéseden. A helytelen fogással el lehet jutni egy bizonyos szintig, viszont valószínű, hogy a további fejlődésed gátolja a módszered.
Hajrá!!
tényleg bevált hogy áttértem a rendes fogásra...nem is volt annyira nehéz, lehet csak az zavart annyira hogy igy eleinte bénáztam :S
még most sem tökéletes, de sokkal jobban haladok, köszönöm! :)
Az edződnek igaza van ! Az egyéni stílusod egy bizonyos szint után gátolná a fejlődésed!
Sok sikert a továbbiakban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!