Karim Benzema milyen nyelveken beszél?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy franciául, hiszen francia :D De ezen kívül arabul, angolul, spanyolul beszél?2011. dec. 27. 23:12
1/10 KoviAti válasza:
facebookon kérdezd meg tőle -.-" ugyan mégis ki p*cs*m tudja szerinted?
2/10 A kérdező kommentje:
Talán vmi elvetemüült Benzema rajongó
2011. dec. 28. 00:23
3/10 anonim válasza:
hát amit biztosan tudok az a francia,angol,spanyol
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ :) igazából az angolra voltam főleg kíváncsi, és azért mert a múltkor egy baráti beszélgetés során volt téma, hogy a Real Madrid és Barcelona (és más spanyol csapatok) focistái nem nagyon beszélnek más nyelveket, csak az anyenyelvüket, meg esetleg vmennyire a spanyolt ha nem spanyolok. (persze vannak kivételek, akik tényleg beszélnek több nyelven, mint pl ronaldo, kaká, vagy akár fabregas)
2011. dec. 28. 13:30
5/10 anonim válasza:
szerintem valami beduin nyelven :D
6/10 A kérdező kommentje:
:D utolsó hát szívesen megnézném beduinul karattyolni ;)
2011. dec. 28. 13:34
7/10 KoviAti válasza:
ne érts félre... kedvencem a real madrid, de igazábol ezt a kérdést csak megtippelni lehet mert nem hiszem h valaki is beszélt volna benzemaval angolul franciául spanyolul vagy valami más nyelven
amugy meg: [link]
8/10 anonim válasza:
Ronaldo angoltudása se nagy valami.:)
Benzema se hiszem, hogy valami jól tudna angolul, de spanyolul se.(annyit, mint ők, én is magamra szedtem az évek során :D)
9/10 A kérdező kommentje:
Hát Ronaldo azért elboldogul az angollal, interjúkat megnézve. Benzemát pedig eddig csak franciául hallottam nyilatkozni angolul soha :D
2011. dec. 29. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!