Ki fogja megnyerni a Bajnokok Ligajat a Barcelona vagy a Manchester United?
Figyelt kérdés
2009. máj. 17. 14:50
11/19 anonim válasza:
A Barca nyeri, mert Messinek már tavaly odaígérték az Aranylabdát...
A nemzetközi üzleti köröknek jobb, ha a végre nem egy angol csapat nyer.
Emlékezzetek a Dél-Koreai vébére, amikor csalások sorozatával a négyig vitték a Dél-Koreai csapatot!
Amúgy a Manchesternek szurkolok...
12/19 anonim válasza:
Rendes játék idő X. De utána a Barca nyeri! Tuti meccs, mert le van zsírozva. Ennyi, ha van kérdésed kérdezz és megmondom a frankót. :)
14/19 anonim válasza:
Ma este kiderul h ki Europa legjobbja :D
Szeretnem a Manchester Unitedet latni a kupaval :)
25 eve neki szurkolok
16/19 anonim válasza:
A Barca nyeri, Eto'o góljával és Messi fejesével 2-0 ra fog győzni szerintem :DDD üdv
17/19 anonim válasza:
Ne zavarjon hogy ket nappal a meccs utan irod ezt az uzenetet, de mindeggy.
18/19 A kérdező kommentje:
Utolso valaszolo,talan ha el is olvastad volna az idopontot amikor kiirtam a kerdest,lathattad volna hogy majus 17en irtam,10 nappal a BL dontono elott.
2009. jún. 3. 12:08
19/19 Fecc válasza:
Hohoooo,sztem az utolsó válaszoló egyáltalán nem a kérdezőnek írta azt a hozzászólást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!