Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek ezek a meccsek...

Szerintetek ezek a meccsek bejöhetnek holnap? [BL]

Figyelt kérdés

FC Basel - Manchester Utd. 2 1.60

Manch. City - Bayern München 1 1.62

Villarreal - Napoli 2 1.73

Ajax Amsterdam - Real Madrid 2 2.37

kockázatos mert sok az idegenbeli meccs, a MU hajtani fog, nem akar EL-ben játszani szerintem, a City mostani formáját nézve szerintem egy Bayern nem nagy akadály, a Villarreal 0 pontos a BL-ben, az Ajax idei formáját elnézve pedig hiába lesz otthon, a Real esélyes hogy legyőzi, bár benne van ugye a pakliban, hogy Mourinho nagy eséllyel pihentetni fog kulcsjátékosokat, bár a kispad is erősebb mint néhány "nagycsapat" kezdője :)

2011. dec. 6. 22:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem rossz, bár veszélyesek az idegenbeli meccsek. A Basel is okozhat meglepit, nem olyan rossz csapat.
2011. dec. 6. 23:21
 2/15 Jiraya válasza:

MU nem fog kikapni, csak az a kérdés, hogy mennyire fontos neki a csoportelsőség. Basel jó csapat, szóval bőven benne van az X is.

City esélyes otthon, bár Bayern a sok némettel bárhol bárkit megverhet, inkább sok gólra tennék.

Nápoly nyilván tovább akar jutni, és a Villarreal nem is egy nagy akadály, ám ha esetleg a City döntetlenezne, akkor az olaszoknak is elég lenne egy X. Főleg hogy idegenben vannak, és már a spanyol csapat is kezd formába lendülni.

Real pedig toronymagas esélyes, de azért én néznék egy kezdő összeállítást, mert 7végi clássico miatt lehet hogy az összes alapember pihenni fog, mivel már biztos az első helyes továbbjutásuk.

Amit még érdemes megnézni, az a Lille és a Benfica. Előbbi a biztos, első helyen továbbjutó Interrel játszik, míg utóbbi szerintem a BL csoportkör leggyengébb csapatával, akár hendikeppel is jöhet.

2011. dec. 6. 23:43
 3/15 anonim ***** válasza:
napolit én nem tenném meg, olaszok gyakran eladják a meccseket.
2011. dec. 7. 00:28
 4/15 anonim ***** válasza:

Én meg pont hogy a Napolit tenném meg a legbiztosabban.

Ez nem a Serie B hogy csak úgy eladják, és a Napoli tipikusan az a csapat lett akik mindig a győzelemre játszanak. Mostanában élvezet nézni őket.

2011. dec. 7. 00:38
 5/15 anonim ***** válasza:

nem a seria b? :D

hát akkor melyik bajnokságban voltak bundameccsek pár éve,

És most is minden hétre jut pár furcsa eredmény.

Amúgy a napolinak a bajnokságban ugyanannyi x-e van mint győzelme... ennyire tudnak mindig győzni...

2011. dec. 7. 15:49
 6/15 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam hogy mindig győznek, hanem azt hogy győzelemre játszanak. Nem nagyon látod őket beállni a saját térfelükre még vezetésnél sem,mint ez több olasz nagyra is jellemző (Inter, Milan, Juve).

A Milan BL meccse a Barca ellen kivétel volt, ott egyszerűen nem lett volna értelme visszaállniuk, és kontrára játszani.

2011. dec. 7. 17:12
 7/15 anonim ***** válasza:
47%
A nap legbiztosabb eseménye, hogy a Bayern nem fog kikapni!
2011. dec. 7. 20:29
 8/15 anonim ***** válasza:

Man City-Bayer 2-0

Villarreal-Napoli 0-2

Ennyire adják el a meccset az olaszok..

Jött is az összes tippem, és a szelvényem is! :D

2011. dec. 7. 22:51
 9/15 A kérdező kommentje:

Sonata rég nem írtál már a tippjeimhez :D

méghogy a Bayern nem kap ki... :P

Tettem volna 5 meccset csak aztán mégse, 4/5-ben és pont 4 jött is :\

Na majd hétvégén... várom tippjeidet Sonata :D

2011. dec. 7. 22:57
 10/15 anonim ***** válasza:

Man C-Bayern H

Ajax-Real V

Benfica-Galati H

Villarreal-Napoli V

Ez volt a szelvényem, és basszus a Baselt már nem mertem rátenni, pedig az is jött volna..

2011. dec. 7. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!